Un bărbat a fost arestat după ce a întreținut doi ani relații sexuale cu fiica minoră a concubinei sale

Un bărbat de 53 de ani a fost reținut și apoi arestat de polițiști după ce a întreținut în mod repetat relații sexuale cu fiica minoră a concubinei sale.

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal format în urma unei sesizări din oficiu, având la bază o sesizare a reprezentanților autorității tutelare, din care rezultau indicii cu privire la comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor, iar în urma cercetărilor au reținut un bărbat de 53 de ani, din Budeasa, informează IPJ Argeș.
Din cercetări s-a stabilit că bărbatul în cauză ar fi întreținut relații sexuale în mod repetat, timp de aproximativ doi ani, cu fiica minoră a concubinei sale, în prezent în vârstă de aproximativ 16 ani.
În urma administrării probatoriului, a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de corupere sexuală a minorilor, act sexual cu un minor și tentativă la viol, bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță.
Tot în cursul zilei de 29 august a.c., bărbatul a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email