Aquaterm cumpără vidanjă

Operatorul de apă canal de la Curtea de Argeș, Aquaterm SA, va cumpăra o vidanjă, drept pentru care Consiliul Local, unic acționar al societății, a aprobat majorarea capitalului social cu 300.000 de lei. Vidanja va deveni foarte importantă o dată cu darea în folosință a noii stații de epurare a apelor uzate, stație la care lucrările sunt pe ultima sută de metri.

Mai mulți consilieri locali au solicitat anterior achiziționarea unui astfel de utilaj pentru cetățenii care nu sunt racordați la rețeua de canalizare, dar administrația locală a apreciat că este o cheltuială prea mare care nu se justifică, pentru că nu sunt prea mulți care apelează la astfel de servicii.

Aleșii locali au discutat și despre tarifele care vor fi percepute, dar conducerea Aquaterm a spus că este devreme pentru asta. Acum, după majorarea de capital, urmează demersurile legate de investiția propriu zisă – alcătuirea unui caiet de sarcini și apoi licitațiile. Claudia Mihăilescu, director general al Aquaterm, le-a spus consilierilor că, cel mai probabil, spre sfârșitul anului vidanja va fi cumpărată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email