Aquaterm a făcut 12 cereri de executare silită pentru neplata apei

Societatea de apă canal care operează la Curtea de Argeș, Aquaterm SA, societate a Consiliului Local, a recuperat 50.000 lei din executări silite inițiate în anii 2018-2019 și a pornit alte 73 de executări împotriva persoanelor fizice pentru suma de 211.631 lei din care s-au încasat 171.198 lei. Au fost formulate și 12 cereri de executare silită împotriva persoanelor juridice în sumă totală de peste 300.000 lei, conform raportului administratorilor.

În cei patru ani de mandat, care s-au încheiat în această vară, Consiliul de Administrație „a reușit formarea unei echipe implicate și bine pregătită din punct de vedere profesional, împreună cu care am reușit să creștem ca activitate și implicit ca venituri. Acest lucru a fost posibil prin atragerea de oameni capabili, care la început evitau compania din cauza salariilor extrem de mici. Deși ultima majorare de salarii a avut loc în anul 2021, personalul este receptiv și înțelege dificultățile prin care trece firma în acest moment din cauza majorării prețurilor, în special la energie electrică”, se arată în documentul citat.

De asemenea, s-a început conturarea în format electronic a rețelelor principale de distribuție, iar în acest moment nu mai este permisă realizarea  de  branșamente  noi  de  apă  și  racorduri  de  canalizare  fară documentație tehnică, cu stabilirea coordonatelor GPS, potrivit documentului citat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email