Aproape 70 de elevi din municipiu, la faza judeţeană a olimpiadei la matematică

Etapa judeţeană a olimpiadei de matematică s-a desfăşurat sâmbătă la Grupul Şcolar “Mihai Viteazu” din Piteşti. Mulţi elevi din Curtea de Argeş s-au calificat la faza judeţeană.   La clasa a VIII-a s-au calificat la faza judeţeană a olimpiadei la matematică de 68 de elevi, 16 din zona Curtea de Argeş: 12 de la “Mircea cel Bătrân”, 2 de la Şcoala “Regina Maria” şi câte unul de la şcolile “Carol I” şi Cicăneşti.
La clasa a VII-a s-au calificat la nivel judeţean un număr de 67 de elevi. Dintre aceştia, 22 sunt din zona Curtea de Argeş: 6 de la “Mircea cel Bătrân”,, 5 de la Şcoala “Carol I”, câte 4 de la şcolile “Regina Maria” şi “Basarab I” şi câte unul de la şcolile Albeştii de Argeş, Cicăneşti şi Valea Brazilor.
La clasa a VI-a s-au calificat la faza judeţeană 79 de elevi, 14 fiind de la şcolile din zona Curtea de Argeş, 6 de la Şcoala “Mircea cel Bătrân”, câte 3 de la şcolile “Armand Călinescu” şi “Basarab I” şi 2 de la Şcoala “Carol I”.
La clasa a V-a s-au calificat la nivel judeţean un număr de 79 de elevi, dintre aceştia 14 sunt din zona Curtea de Argeş: 10 de la Şcoala “Mircea cel Bătrân”, 2 de la Şcoala „Carol I” şi câte unul de la şcolile „Regina Maria” şi „Armand Călinescu”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

RSS
Follow by Email