Aparate de fitness şi dinozauri la locul de joacă de lângă stadion

În apropierea sălii de sport şi a stadionului municipal va fi amenajat un loc de joacă extraordinar, dacă e să avem în vedere costurile – 493.359,22 lei.

Conform studiului de fezabilitate pentru obiectivul de investiţii „Loc de joacă pentru copii, zona Stadion”, în zonele verzi va fi pus gazon, pista de role va avea o infrastructură din beton, o suprafaţă hard şi borduri cauciucate, aleile pietonale se vor realiza din pavele de beton încadrate cu borduri din beton, zona de fitness se va realiza prin decopertare, adăugarea unui strat de balast şi a unuia de piatră spartă, iar în zona meselor de tenis se va turna o placă de beton slab armată. Suprafaţa de protecţie pentru locul de joacă se va realiza din pardoseală de tartan încadrată în borduri de beton.

Dotările propuse sunt – un vapor, un leagăn pentru copii, un carusel pe arcuri, un rechin pe arc, un balansoar pe arc girafă, două balansoare de metal, o căţărătoare sferică, doi dinozauri pe arc, un „aparat extensie picioare”, două  aparate fitness dublu extensie şi mers, două echipamente fitness, două aparate fitness dublu şi două mese de tenis. Durata de realizare a locului de joacă este de trei luni.

Săptămâna trecută, Primăria a atribuit direct contractul de amenajare a locului de joacă unei firme din Târgu Mureş, Atlas Sport SRL. Potrivit sistemului electronic de achiziţii publice, contractul presupune „ achiziția de servicii de proiectare PT +D.E cu verificare și asistenţă tehnică a proiectantului”, plus „lucrările de amenajare a parcului de agrement”.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email