ANUNȚ PUBLIC

SUBIECT: Anunț public privind depunerea documentației necesare pentru obținerea autorizației de mediu pentru Punctul de lucru SECȚIA DE SERVICII ȘI REPARAȚII HIDROENERGETICE Curtea de Argeș din cadrul Societatea de Servicii Hidroenergetice HIDROSERV S.A. București – Secția de Servicii și Reparații Hidroenergetice Curtea de Argeș

Societatea de Servicii Hidroenergetice HIDROSERV S.A. București – Secția de Servicii și Reparații Hidroenergetice Sebeș, titular al activității cod CAEN: 2562 – Operațiuni de mecanică generală; 2511- Fabricarea de construcții metalice și părți componente ale structurilor metalice; 3314 – Repararea echipamentelor electrice; pentru sediul de la Punctul de lucru SECȚIA DE SERVICII ȘI REPARAȚII HIDROENERGETICE CURTEA DE ARGEȘ din localitatea Municipiul Curtea de Argeș, str. Barajului, nr. 1, Județul Argeș, anunță publicului interesat asupra depunerii documentației necesare pentru obținerea autorizației de mediu.

Informațiile referitoare la prezenta activitate, precum și eventualele sugestii și contestații se pot obține, respectiv depune, în scris, sub semnătură și cu date de identificare la sediul A.P.M. Argeș, Municipiul Pitești, str. Egalității, nr.50, tel: 0248-213099, în termen de 15 zile lucrătoare de la publicarea (afișarea) anunțului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email