ANUNT PUBLIC PRIVIND ETAPA DE INCADRARE

     Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Curtea de Argeş anunţă publicul interesat asupra asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru planul  Planul de Mobilitate Urbană Durabilă al Municipiului Curtea de Argeș pentru perioada 2021-2027” propus a se implementa în  mun. Curtea de Argeş, Argeş– se supune procedurii de adoptare fara aviz de mediu, în conformitate cu HG. nr. 1076/2004,  nu este necesara realizarea evaluarii de mediu:

Motivele care au stat la baza luării deciziei:

  • ca urmare a consultării autorităţilor publice participante în cadrul şedinţei Comitetului Special Constituit din data de 13.03.2023 şi a analizării variantei finale a planului;
  • Prevederile H.G. nr. 1076/2004 – privind stabilirea procedurii de realizare a evaluarii de mediu pentru planuri si programe, cu modificările şi completările ulterioare ;
  • Pe parcursul derulării etapei procedurii de reglementare, publicul a fost înştiinţat asupra depunerii solicitării avizului de mediu, prin anunţuri repetate în presă. Nu s-au înregistrat reacţii negative din partea publicului referitoare la planul mai sus menţionat.

 

Informatiile privind potentialul impact asupra mediului al proiectului propus pot fi consultate la sediul APM  Arges din Pitesti, str. Egalitatii, nr. 50 A in perioada  (10 zile de la publicare).

Observatiile publicului se primesc zilnic, sub semnatura si cu date de identificare la sediul APM Arges str. Egalitatii, nr. 50 A in perioada (10 zile de la publicare).

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email