Anul acesta, Societatea de Salubritate are de curăţat 10 străzi în plus

La sfârşitul anului trecut, Consiliul Local a aprobat programul de lucrări pe 2017 al Societăţii de Salubritate Publică Urbană Curtea de Argeş SRL.  Societatea înfiinţată în 2010 are ca unic acţionar Consiliul Local, şi se ocupă de curăţenia în oraş şi are şi un serviciu de ecarisaj. Pentru acest an, Salubritatea va curăţa toate străzile din municipiu, cu 10 mai multe decât anul trecut, pentru că şi cele modernizate cu fonduri europene au fost date în primire, pentru a fi curăţate, societăţii Consiliului Local. Cele 10 străzi sunt Fabricii, Lt. Pavelescu, Luncilor, Daniel Sterescu, Industriilor, Magnoliei, Primăverii, Rozelor, Regimentului şi Zambilelor.

Programul de lucrări prevede numărul minim şi numărul maxim de salubrizări pe lună pentru fiecare stradă. Spre exemplu, strada 1 Decembrie va fi curăţată între 17 şi 20 de ori pe lună, Bulevardul Basarabilor va avea parte de 27 – 31 de salubrizări pe lună, strada Vasile Lupu între 3 şi 5 salubrizări în fiecare lună, iar cartierul Episcop Nichita va fi măturat de 2-6 ori pe lună.

Nu mai este nicio stradă asfaltată care să nu fie prinsă în programul de lucrări al Societăţii de Salubrizare, au declarat reprezentanţii societăţii la şedinţa de Consiliu Local la care a fost aprobat programul. Dacă pe străzile asfaltate salubrizarea constă în măturarea acestora, în cazul celor fără asfalt, salubrizarea constă în „adunarea hârtiilor”, au precizat reprezentanţii conducerii  SC Salubritate Publică Urbană Curtea de Argeş SRL.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email