Antrenorul Ionuţ Badea: „Pe teren propriu suntem invincibili!”

„Pe teren propriu suntem invincibili”, spunea mulţumit antrenorul Ionuţ Badea după meci. Din iunie 2007, de când este antrenor la F.C. Argeş, Ionuţ Badea nu a pierdut niciun meci pe teren propriu. Fost antrenor al Argeşului, Sorin Cârţu a 

venit cu echipa lui după puncte la Piteşti. Nemulţumit de deciziile arbitrului Ionel Ivan, Sorinaccio a protestat de mai multe ori de la marginea terenului. Arbitrul de rezervă, Cristina Dorcioman, a avut „meci” greu cu Sorin Cârţu în incercările de a-l linişti atunci când protesta. La pauză, Cârţu i-a certat pe arbitrii şi numai intervenţia jandarmilor şi a forţelor de ordine  l-au mai temperat pe antrenorul Pandurilor. La finalul meciului, Sorinaccio nu a participat la conferinţa de presă, dar şi-a exprimat nemulţumirea faţă de arbitrajul lui Ivan în drum spre autocar: „Aşa arbitraj n-am mai avut în viaţa mea”. 

Penescu nu înţelege… 

Patronul Cornel Penescu spunea că „sunt bucuros că am spart gheaţa în acest retur şi am obţinut cele trei puncte. Nu înţeleg de ce arbitrul a prelungit meciul cu 8 minute! Aşa ceva n-am mai văzut de când sunt în fotbal… A prelungit meciul cu 8 minute, doar, doar, să ne egaleze”. 

Solidari cu Gigi Becali

Pandurii Tg. Jiu a fost încurajată la Piteşti de 15 suporteri permanent. În prima repriză galeria gorjeană i-a scandat numele în semn de solidaritate lui Gigi Becali. Gestul galeriei Pandurilor a fost salutat de o parte din cei 3.500 de spectatori. 

Pusztai spionul

La meciul din Trivale a asistat şi antrenorul Cristi Pusztai de la Gaz Metan Mediaş. „Am venit să urmăresc jocul celor două echipe, deoarece vom juca cu ele în următoarele etape. Cred că victoria Argeşului este justă după felul în care s-a jucat”, spunea tehnicianul de la Gaz Metan Mediaş. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email