Angajaţii unei firme umblă la conductele de gaze!

Locuitorii clădirilor branşate la gaze trebuie să facă din doi în doi ani revizia instalaţiilor. La Curtea de Argeş această operaţiune a devenit un adevărat coşmar. Sunt multe firme care fac asta, iar una dintre ele are cele mai mari tarife. Din acest motiv, oamenii apelează la altele, cu preţuri mai mici şi angajaţi mai politicoşi. Furioşi la maxim, salariaţii societăţii care aparţine unui cunoscut om de afaceri din municipiu, recurg la unele gesturi la marginea penalului.

Spre exemplu, la un bloc aflat în apropierea Primăriei s-au depistat scurgeri de gaze. Locatarii au plătit unei firme care a venit şi a remediat problema. Cealaltă firmă, scumpă şi cu tupeu, şi-a trimis angajaţii să-i intimideze de-a dreptul pe locatari. Mai mult decât atât, un cetăţean susţine că a găsit un angajat care umbla la conductele de gaze şi care a intrat în scara blocului în patru zile consecutiv cautând sau creând probleme. „Le-am spus – dacă bateţi la o uşă ca să faceţi revizia instalaţiei din casă şi vi se spune că a fost făcută nu mai aveţi de ce să puneţi mâna pe coloane! Să vii într-o săptămână de patru ori…ce ai, de ce vii…Oamenii au început să nu mai lucreze cu ei pentru că iau foarte mult pentru revizii, au preţuri enorme, au pierdut clienţii şi atunci procedează aşa”, ne-a spus un locatar.

„O societate o sabotează pe alta!”

Alt argeşean vorbeşte despre un sabotaj – „O firmă sabotează lucrările pe care le-a făcut altă firmă, şi apo reclamă la Distrigaz că sunt probleme, să închidă gazele, ca să poată lua ei o lucrare ,asta e”.

Cert este că la Curtea de Argeş scandalul e în floare. Se fac plângeri penale şi la ANRE. Cei care riscă viaţa cetăţenilor doar ca să aibă de lucru trebuie pedepsiţi. Începând cu cel care face asta şi terminând cu cel care i-a spus să facă. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email