Angajaţii SPGC tund iarba în cartierele şi în parcurile din municipiu

Reprezentanţii administraţiei locale au prezentat în cadrul unei conferinţe de presă programul de lucru pentru această lună, al formaţiei „Spaţii verzi”, din cadrul Serviciului Public de Gospodărie Comunală din municipiul nostru (SPGC).
Astfel, potrivit acestuia, angajaţii SPGC vor tunde şi vor înlătura iarba de pe suprafeţele gazonate din cartierele Progresu şi Confecţii, din parcurile Nevers, Terasa 1 Mai, Sân Nicoară şi Fântâna lui Manole, dar şi de pe mai multe străzi din municipiu printre care Albeşti, Valea Iaşului, 1 Decembrie 1918, Despina Doamna, Elena Cuza, Mihai Bravu, Cuza Vodă, Banu Mărăcine, Lascăr Catargiu şi bulevardul Basarabilor.
De asemenea, vor fi tunşi arbuştii izolaţi, lăstarii de arbori, dar şi gardul viu din zonele respective. Tot pentru a întreţine spaţiile verzi, cei de la SPGC vor uda suprafeţele gazonate, rondurile de flori şi gardurile vii, ori de câte ori va fi necesar.
Lucrări în cadrul pepinierei SPGC
În pepiniera proprie a SPGC se vor efectua mai multe lucrări de întreţinere a arborilor şi arbuştilor plantaţi, în timp ce în seră se vor realiza mai multe lucrări de reparaţii care constă în înlocuirea geamurilor sparte, chituirea şi vopsirea tâmplăriei metalice, refacerea tencuielilor şi dezinfectarea parapeţilor de protecţie.
În plus programul de lucru al formaţiei „Spaţii verzi” mai cuprinde efectuarea lucrărilor de întreţinere a aleilor din cimitirul „Sfinţii Îngeri”, unde zilnic se va face curăţenie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email