Andrei Sorescu, noul președinte al organizației tineretului liberal din Curtea de Argeș

Duminică au avut loc alegeri la organizația Tineretui Național Liberal (TNL) Curtea de Argeș.

„Fiecare generație aduce cu sine o perspectivă nouă și o energie proaspătă. Tinerii au mereu puterea de a schimba direcția și de a aduce inovație. Astăzi, TNL Curtea de Argeș și- a ales conducerea după ce Alexandru Bîrsan a trecut într-o altă etapă, alături de echipa liberală de la Curtea de Argeș predând ștafeta colegului său, Andrei Sorescu, se în comunicatul PNL Argeș.

“Mulțumesc, Alex  ca ai înțeles valorile liberale și acum 2 ani ai preluat o misiune, deloc ușoară, reformând echipa TNL CdA. Nu ai avut o misiune simplă, dar ai reușit alături de colegii tăi să aduci un suflu nou organizatiei, iar ție, Andrei, mult succes, alături de colegi. 2024 este un an provocator, dar cu siguranță veți reuși. Andrei Sorescu este noul noul Președinte al TNL Curtea de Argeș. Probabil ca mulți îl cunoașteți deja pe Andrei. Este absolvent al Facultății de Drept, ambițios, perseverent și implicat. Mulțumim Alina Gorghiu, Radu Perianu, Mara Mareş, cǎ ați fost și astǎzi alǎturi de noi”, a declarat președintele PNL Curtea de Argeș, Cosmin Petrescu

„Succes în misiunea voastră și să rămâneți dedicați visului vostru de a face diferența în societatea noastră”, transmite PNL Argeș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email