Andrei Păunescu, fiul poetului, şi Mihai Napu vor cânta la Curtea de Argeş

Joi, 13 noiembrie, începând cu ora 18:00, Centrul de Cultură şi Arte „George Topîrceanu” din municipiul nostru va găzdui un concert omagial de muzică folk, în memoria marelui poet Adrian Păunescu. Evenimentul este organizat de Asociaţia Umanitară „Dumnezeu este iubire” (A.U.D.I.) din Curtea de Argeş.
În cadrul spectacolului intitulat „Ordinea de zi”, precum titlul unui poezii ce aparţine chiar lui Adrian Păunescu, vor urca pe scenă Andrei Păunescu, fiul regretatului poet, şi Mihai Napu, un apreciat cântăreţ de muzică folk, care s-a remarcat şi în cadrul show-ului de televiziune „Vocea României”. Biletele de intrare la spectacol costă 10 lei şi se pot procura de la Centrul de Cultură şi Arte „George Topîrceanu”. Pentru A.U.D.I. acesta este cel de-al doilea concert organizat în toamna acestui an, după cel susţinut de Ducu Bertzi, care s-a bucurat de un real succes.
A.U.D.I este condusă de preotul Vasile Marinescu şi s-a remarcat, de-a lungul timpului în municipiul Curtea de Argeş prin numeroasele acţiuni umanitare organizate pentru a-i sprijini pe copiii care provin din familii cu probleme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email