Amplă acțiune în trafic desfășurată de polițiștii argeșeni

În cursul zilei de astăzi, 03 aprilie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Argeș au organizat și desfășurat pe DN 7, pe raza localității Bascov, o acțiune complexă, pentru prevenirea cauzelor generatoare de evenimente rutiere, dar și pentru verificarea transportului rutier de marfă și pasageri, de prevenire conducerii sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv, precum și a migrației ilegale, informează IPJ Argeș.

”La acțiune au luat parte, alături de _polițiștii rutieri, și o echipă canină din cadrul Serviciului Criminalistic Argeș, luptători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, precum și polițiști ai Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări Argeș, și specialiști din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier Argeș și Registrul Auto Român – filiala Argeș.

În privința abaterilor constatate în cadrul acțiunii, desfășurate în intervalul 10:00 – 12:00, polițiștii Serviciului Rutier Argeș, alături de specialiștii I.S.C.T.R. și R.A.R. Argeș, au aplicat 25 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 14.200 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, un permis de conducere și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare”, conform sursei citate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email