Şampanie şi flori pentru Interes Argeşean


Ziarul Interes Argeşean a împlinit un an de când îl citesc argeşenii, iar acest eveniment nu putea să nu se lase cu clinchet de pahare. Şampanie, flori şi o masă bogată au fost decorul superb de la restaurantul Confarg, vineri seara, acolo unde redacţia Interes Argeşean, în frunte cu directorul Laura Ilie, a petrecut alături de cititori şi colaboratori, lideri politici şi ai mediului de afaceri.

Un ziar uşor de citit, aerisit şi cu multe informaţii

Încă de la lansare echipa noastră a ţinut să marcheze cu fast primul număr al ziarului şi, deşi a trecut un singur an, pentru noi a devenit deja obişnuinţă să acordăm impor­tan­ţa meritată aniversărilor redacţiei noastre. Aşadar, alături de noi a ţinut să fie Înalt Prea Sfinţitul Calinic, Arhiepiscop de Argeş şi Muscel, viceprimarul Costinel Vasilescu, şefii Poliţiei Locale Ionel Ispir şi Leonard Duţă, prim-procurorul Theodor Duţu, preşedintele PDL Curtea de Argeş Gheorghe Alecsei, preşedintele organizaţiei locale PRM Gheorghe Bugeac, dar şi mulţi alţi consilieri locali. De asemenea, nu au lipsit de lângă noi oamenii de afaceri importanţi, cărora le mulţumim pentru cuvintele frumoase şi pentru cadourile personalizate oferite ziarului Interes Argeşean. „Sunteţi un ziar echilibrat, cu o echipă echilibrată. Este uşor de citit, aerisit şi cu multe informaţii”, ne-a caracterizat ÎPS Calinic, spre mulţumirea noastră.

Am lăudat şi atacat în egală măsură

Toţi cei prezenţi au subliniat că s-au convins, pe parcursul acestui an de existenţă, că ziarul nostru nu reprezintă interesele niciunui politician sau om de afaceri, ci este realizat de profesionişti şi în slujba cititorului. „Poate dacă la început se comenta pe la colţuri că am susţine interesele unuia sau altuia, acum sunteţi siguri că nu se pune problema. Am lăudat şi atacat, în egală măsură, persoane din diferite medii politice, în funcţie de situaţia respectivă. O vom face la fel şi de acum înainte, păstrându-ne obiectivismul şi profesionalismul”, a spus directorul Interes Argeşean, Laura Ilie. Ideea a fost întărită şi de cei prezenţi, care au ţinut să ne adreseze câteva cuvinte aniversare.
După dialogurile oficiale a urmat o seară frumoasă în care cu toţii am ciocnit o cupă de şampanie şi am petrecut câteva ore, în cinstea muncii noastre din ultimul an şi din anii care vor urma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email