Amintirea din tur

Pentru tânărul jucător al Interului, Mihai Răduţ, meciul cu F.C. Vaslui este unul aparte. În tur, la 31 octombrie în etapa a XII-a, Vasluiul a câştigat cu 1 – 0, iar mijlocaşul Interului a fost grav accidentat de Serge Akakpo şi a fost scos din circuit până în retur. Togolezul i-a fracturat pometele lui Răduţ care a fost apoi operat la la Spitalul Universitar Bucureşti. După acest incident, nimeni de la F.C. Vaslui nu l-a contactat pe Răduţ pentru a-i cere scuze. Tratamentul şi refacerea jucătorului de la F.C. Internaţional au durat peste două luni. La 8 ianuarie echipa naţională a statului Togo, care participa la Cupa Africii pe naţiuni, a fost atacată cu mai multe focuri de armă în urma cărora Serge Akakpo a fost rănit de două gloanţe. Primul care l-a încurajat pe Akakpo a fost Mihai Răduţ. „Nu-i port pică lui Akakpo pentru că m-a accidentat; sper să se refacă cât mai repede după acest atac terorist şi să revină pe gazon”, spunea Mihai Răduţ.

Portarul Marius Popa este suspendat

În meciul Interului cu F.C. Vaslui care se va juca luni, 26 aprilie pe stadionul „Nicolae Dobrin”, antrenorul Ionuţ Badea nu-l va putea folosi pe portarul Marius Popa care este în stare de suspendare pentru cumulul de cartonaşe galbene. În acest retur, Popa a fost unul din cei mai buni şi în formă jucători ai Interului. În partida de la Ploieşti cu Astra, Popa a primit al patrulea cartonaş galben în acest campionat şi va sta o etapă. În locul său, Ionuţ Badea îl va utiliza pe Tomislaw Arcaba, portar care în tur, atunci când a fost folosit, a apărat foarte bine.

Ionuţ Badea a început să pregătească partida împotriva „Fiarei”

După egalul obţinut de F.C. Internaţional Curtea de Argeş la Ploieşti împotriva Astrei, pentru antrenorul Ionuţ Badea şi echipa lui, meciul din etapa viitoare cu F.C. Vaslui a şi început. Am urmărit meciul Vaslui – Craiova, dar şi ultimele partide jucate de Vaslui, pentru a pregăti cât mai bine înfruntarea cu o echipă puternică, de valoare, cu jucători foarte buni, care luptă pentru titlul de campioană, chiar dacă a pierdut luni seara întâlnirea cu Universitatea Craiova. Credem în şansa noastră, şi vom juca la victorie, aşa cum o facem în fiecare meci”, spunea tehnicianul Interului, Ionuţ Badea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email