Amenzi pentru cei care fac grătare în spații neamenajate

35 de amenzi în valoare totală de 7000 de lei și 40 de avertismente au aplicat jandarmii argeșeni în acest sfârșit de săptămână, celor care desfășurau activități de picnic în spații neamenajate, informează Jandarmeria Argeș.

Mai multe acțiuni punctuale au avut loc în acest weekend pe raza județului Argeș, în special în zona montană, în localitățile Arefu, Brăduleț, Lerești, pe malul râului Cumpănă și Valea Vâlsanului. Acestea au avut că scop prevenirea, reducerea și eliminarea impactului negativ asupra mediului, generat de practicarea inadecvată a activităților de picnic, precizează sursa citată.

Astfel, mai multe persoane au fost depistate în timp ce desfășurau activități de picnic în spații neamenajate, acestea fiind sancționate conform legii. Totodată, jandarmii au aplicat amenzi și pentr pentru parcarea autoturismelor pe spațiul verde, neamenajat în acest sens.

”Reamintim cetățenilor că activitățile de picnic se pot desfășura numai în spațiile special amenajate și atragem atenția asupra impactului negativ pe care îl au asupra mediului înconjurător practicarea inadecvată a acestora”, avertizează Jandarmeria argeșeană.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email