Ambulanţele au circulat cu dificultate din cauza drumurilor înzăpezite

„Singurele probleme pe care le-am avut au fost legate de starea drumurilor, care au fost un dezastru. Pentru noi a fost un coşmar”, spune dr. Marius Popescu
Iarna a pus stăpânirea pe municipiul Curtea de Argeş şi pe comunele arondate, pe toate drumurile din această zonă circulându-se în condiţii dificile. Probleme din cauza zăpezii au avut şi şoferii ambulanţelor de la Serviciul de Ambulanţă din Curtea de Argeş. Deşi toate maşinile sunt echipate corespunzător pentru anotimpul rece, cu greu acestea s-au putut deplasa printre nămeţi.
Drumurile înzăpezite le-au dat, zilele trecute, fiori reci angajaţilor de la Serviciul de Ambulanţă, care au făcut faţă cu greu solicitărilor. Din cauza şoselelor pline cu zăpadă, drumul autosanitarelor către pacienţi a fost o adevărată cursă cu obstacole. „Singurele probleme pe care le-am avut au fost legate de starea drumurilor, care au fost un dezastru. Pentru noi a fost un coşmar. Multe dintre ele erau acoperite de zăpadă, iar accesul până la locurile în care am fost solicitaţi a fost extrem de dificil. Vreau să mai spun că au fost cazuri de drumuri unde nici cu o căruţă nu puteai să înaintezi. Era practic imposibil să ajungem la destinaţie. Maşinile noastre sunt echipate corespunzător, dar acest lucru nu este de ajuns. De câţi ani lucrez la Serviciul de Ambulanţă, nu am văzut aşa ceva, mă refer la starea drumurilor”, a declarat dr. Marius Popescu, coordonator Serviciul de Ambulanţă din Curtea de Argeş. De asemenea, şi numărul solicitărilor a fost unul destul de mare, atât în mediul rural cât şi în cel urban. „Solicitări au fost ca de obicei, însă şi aşa numărul lor este mare. Vă daţi seama că acest lucru a contat în condiţiile nefavorabile cauzate de vreme”, a mai spus dr. Marius Popescu. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email