Ambasadorul Chinei în vizită la Curtea de Argeş

Miercuri după amiază, Cetatea Basarabilor a primit vizita noului Ambasador al Republicii Populare Chineze, Excelența Sa domnul Xu Feihong. Acesta a vizitat Catedrala Arhiepiscopală din Curtea de Argeș, Palatul Arhiepiscopal, biserica de lemn din parcul Mănăstirii Argeșului, precum și Mănăstirea cu hramul Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul din Corbeni, informează Biroul de presă al Arhiepiscopiei.

Delegația a fost însoțită de Președintele Consiliului Județean Argeș, domnul Florin Tecău, precum și de reprezentanți ai Consiliului Județean și ai Primăriei Municipiului Pitești.

Oaspeții au fost întâmpinați, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic, de corul Seminarului Teologic Neagoe Vodă Basarab și de către P.C. Preot Dinică Nicolae și P.C. Preot Ovidiu Vlăsceanu, consilieri eparhiali.

Ambasadorul a mulțumit pentru frumoasa și călduroasa primire, fiind încântat de frumusețea Catedralei Arhiepiscopale, a Palatului, a bisericuței de lemn, locuri încărcate de istorie, care trebuiesc să fie vizitate de cât mai mulți dintre conaționalii Domniei Sale.

Argeșul este primul loc pe care l-a vizitat, de când a fost numit Ambasador al Republicii Populare Chineze în România.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email