Ambalaje diverse, cutii de tort printre altele, sunt la Snick Ambalaje în ofertă

Pentru cei care activează în domeniul Horeca este un lucru binecunoscut faptul că ambalajele joacă un rol la fel de important ca și pregătirea în sine a meniurilor sau a deserturilor. Clienții acum sunt mai atenți ca oricând la toate detaliile, astfel că reperează imediat dacă ceva nu este în regulă. Până la urmă, alegerea unor ambalaje înseamnă în egală măsură și câtă importanță acordă un furnizor și prestator de servicii calității și cât de mult își respectă publicul consumator.

Printre altele, în alegerea furnizorului de ambalaje contează rapiditatea cu care sunt livrate comenzile, dar poate și diversitatea acestora. Pentru cei interesați, Snick Ambalaje are o ofertă completă, în sensul că aici sunt disponibile ambalaje pentru tot felul de restaurante.

 

Cutiile pentru deserturi, ambalaje care creează amintiri dulci

 

În mod special când vine vorba despre deserturi, este important de reținut că orice client va fi impresionat de aspect mai întâi de toate. Dacă gustul este o completare perfectă în acest sens, cu atât mai bine.

În materie de cutie tort, sunt preferate cele care sugerează conținutul și au print colorat. În funcție și de cât de sofisticate sunt dulciurile în cauză, vorbim despre cutii fantezie. Alternativa celor cu print, personalizate, poate fi oricând cea a cutiilor cu fereastră. În acest caz putem vorbi chiar și de cutii simple, însă simplul fapt că au la vedere conținutul, este de efect. Oricine este ispitit de deserturile din interior, când le vede. Așadar strategia este una de efect.

 

Ambalaje diverse, dar toate biodegradabile

 

Una din regulile de bază la ora actuală se referă la faptul că furnizorii trebuie să țină cont de calitate. În materie de ambalaje acest lucru înseamnă să fie biodegradabile. Fie că vorbim despre cele din trestie de zahăr, din carton sau hârtie, la Snick Ambalaje sunt toate disponibile. La fiecare tip de produs sunt notate disponibilitățile legate de cantitate – unele sunt și pentru export sau doar pentru comenzi la bax, set, bulk sau chiar palet, iar în aceste ultime două cazuri vorbim și despre reduceri de 3 până la 5% la comanda plasată.

Că tot amintim și despre reduceri, cei de la Snick Ambalaje pun la dispoziție clienților o modalitate practică și atractivă de a comanda. Pot face asta online, din pagina oficială. În funcție de valoarea comenzii actuale, pot obține o reducere, pe care să o aplice comenzii actuale sau uneia viitoare. Deloc de neglijat, dacă ne gândim că necesitatea ambalajelor de unică folosință este constantă. În plus, de asemenea raportat la valoarea comenzii, clienții pot beneficia și de transport gratuit.

Furnizorul buzoian Snick Ambalaje se bucură de popularitate și cu atât mai mult cu referire la ofertele sale. Este o alegere smart a celor care activează în domeniul restaurantelor fast food, pentru cei cu street food sau care fac catering ori livrări, gelaterii, cofetării, cafenele etc. Pentru detalii și comenzi accesați pagina oficială, snick-ambalaje.com.

Contact:

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzău

comenzi@snick-ambalaje.com

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email