„Amanta” a plecat de pe scena Centrului de Cultură și Arte în aplauzele publicului

Vineri seara, Centrul de Cultură și Arte „George Topîrceanu” a găzduit spectacolul de teatru „Amanta”, o adaptare după celebra lucrare scrisă de A.D. Hertz, „Încurcă lume”.  

Deloc departe de realitate, povestea plină de intrigi, pasiune, conspirații, neprevăzut și foarte mult umor, a cucerit publicul argeșean, dovezi incontestabile fiind apaluzele îndelungate și hohotele de râs de pe tot parcursul spectacolului.

Ce faci atunci când lipsești o noapte de acasă, iar nevasta te așteaptă până în zori furioasă și pregătită să afle tot adevărul? Când un trecător empatic se gândește să te ajute și îți bate la ușă pentru a susține pvestea pe care tu tocmai o născociseşi să scapi de bănuielile consoartei? Ce se întâmplă când, fără să vrei, amanta ajunge să locuiască în propria ta casa? Și toate astea sub privirea vigilentă a propriului tău cumnat, fost procuror? Daca reușești să scapi basma curată sau nu, rămâne de văzut.

O comedie romantică jucată cu măiestrie de actorii Teatrului Național din București: Magda Catone, Armand Calotă, Eugenia Șerban, Ovidiu Cuncea și Dorin Andone.

Sala de spectacol a Centrului de Cultură şi Arte a răsunat de aplauzele spectatorilor la finalul piesei. Un spectacol de calitate urmărit de mulţi argeşeni care au petrecut perfect o seară de vineri.

 

O.A.D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email