Am primit la redacţie „La noi nu se poate face nimic bun pentru oraş până nu se bagă bani în buzunarele unora”

Sunt un biet pensionar (…) Nu pot să spun că iubesc animalele (câinii) dar nici nu am nimic cu ele. Dar am o întrebare – de ce s-au dus banii noştri pe castratul câinilor dacă acum dl. primar şi consilierii au binevoit să-i omoare?
De ce s-au făcut cheltuieli inutile, când cu acei bani se putea face altceva? Eu am o fiică ce locuieşte la casă la Câmpulung Muscel, şi acolo nu se omoară niciun câine, au venit nemţii la primar şi au făcut o colaborare pentru a steriliza gratuit căţelele şi câinii de la curţi. Fiica mea s-a trezit la poartă cu două persoane de la adăpost, i-au luat căţeaua, au castrat-o şi au adus-o înapoi.
De la TV am aflat că la Mioveni nu se omoară niciun câine, s-a făcut un alt adăpost mare în cartierul Racoviţa. Din presa locală am aflat că au venit şi la primar olandezi, nemţi şi federaţia de protecţie a animalelor cu oferte gratuite de a gestiona câinii din oraşul nostru. Dar la noi nu se poate face nimic bun pentru oraş până nu se bagă bani în buzunarele unora, din banii alocaţi pentru câini, adică din banii noştri. Oare chiar nu au niciun pic de conştiinţă? Şi pot să omoare mii de câini, până nu se duc la curţile oamenilor să castreze căţelele nu se face nimic, vor fi criminali în continuare. Am văzut multe la viaţa mea, dar să vezi când străinii vin cu bineţe în oraşul tău şi nu te costă nimic şi ei sunt refuzaţi, atunci cum să mai înainteze ţara noastră?
Cu banii care au fost alocaţi pentru omorârea câinilor se puteau face atâtea lucruri benefice pentru oraş.
Vă rog frumos să-mi daţi articolul la ziar, poate va citi şi dl. primar.
Cu consideraţie, Matei Vasile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email