Am împlinit un an!

A trecut deja un an de la apariţia primului număr de Interes Argeşean. O fi mult, o fi puţin, cert este că pentru noi, redacţia, această aniversare ne spune că suntem cu un an mai bogaţi în experienţă, cu un an mai mult alături de dumneavoastră şi, de ce nu, cu un an mai informaţi.
Din fericire, trecerea timpului nu a schimbat cu nimic elanul pe care l-am avut cu toţii pe 25 septembrie 2008. Suntem la fel de energici, de interesaţi să prindem şi să cuprindem toate noutăţile din zona Curtea de Argeş şi, cu siguranţă, mai bucuroşi că reuşim să nu pierdem nimic din ce vă interesează pe dumneavoastră, cititorii noştri.
I-am supărat pe unii, pentru „tupeul” de a face public adevărul, însă pe cei mai mulţi i-am încântat cu dezvăluirile noastre şi cu informaţiile „la cald” pe care le-am publicat zilnic. Am scris 253 de numere de ziar cu tot ce s-a petrecut în oraşul nostru şi în zonă, v-am oferit pagini întregi de machete din care să aflaţi de unde să vă faceţi cumpărăturile, v-am sfătuit în astrologie, domeniul culinar sau despre locurile de muncă.
Ne-aţi fost alături dumneavoastră, cititorii, ne-aţi cerut zilnic la chioşcurile de presă şi ne-aţi sugerat cum am putea să fim mai buni. Acest lucru ne îndatorează şi ne stimulează. Dar ne face fericiţi, totdată, pentru că astăzi şi dumneavoastră împliniţi un an de când ne primiţi în casele dumneavoastră zilnic, ne cunoaşteţi, ne citiţi şi ne sprijiniţi. La mulţi ani cititorilor noştri! La mulţi ani colegilor mei şi directorului Interes Argeşean!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email