Alina Gorghiu, noul preşedinte al liberalilor argeşeni – ‘’Schimbarea la vârful PNL Argeș, condiție esențială pentru a deveni o organizație de top la nivel național’’

‘’Începând de astăzi, am preluat interimatul la conducerea PNL Argeș, în urma deciziei votate în ședința de Birou Executiv al partidului. În PNL, trebuie să recunoaștem, nu a fost totul ca la carte în ultimele luni. Campania internă a devoalat această realitate. PNL Argeș este exemplul elocvent pentru cât de toxică este falia pentru întreg partidul atunci când cei care conduc organizația se cred mai presus de tot și toate. Sunt argeșeancă, sunt un om al dialogului și din comunicarea permanentă cu liberalii autentici de acolo, am aflat exact problemele din filială și cine le-a generat. Oamenii vor liberalism autentic și vă asigur ca la Argeș așa va fi de aici înainte. Voi strânge la aceeași masă oameni valoroși, oameni deschiși la dezbateri cu toate cărțile pe masă și care știu ce trebuie făcut pentru a crea plus valoare în buzunarele tuturor argeșenilor, indiferent de simpatiile politice.

PNL are nevoie de unitate și organizații performante. Este obiectivul pe termen scurt pe care trebuie să îl atingem, dat fiind că au rămas mai puțin de trei ani pentru a pregăti proiectul PNL2024.

Trebuie să ne adaptăm timpurilor actuale. Asigurând, totodată, un permanent parteneriat corect, puternic și loial între baza partidului și structurile de la centru. Doar așa, problemele la nivel local și în beneficiul tuturor românilor își vor găsi rezolvare.

Urmează un amplu proces de evaluare și reorganizare a filialei PNL Argeș.’’

 

Alina Gorghiu,

Senator PNL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email