Alimentele de la UE nu au venit, dar s-a găsit un loc pentru ele

Deşi nu au venit nici actele premergătoare şi nici alimentele de la UE la Curtea de Argeş, municipalitatea a găsit un loc în care acestea vor fi depozitate. Anul acesta vor primi alimente –mălai, zahăr, ulei, şi alte asemenea produse mai multe categorii sociale faţă de anul trecut – şomerii neindemnizaţi, pensionarii cu până la 450 de lei venit pe membru de familie, cei care au ca unic venit ajutorul social, etc.

Anul trecut, peste 2.000 de argeşeni au primit pachete cu produse alimentare, dar la finalul acţiunii au rămas în depozit 1.329 de cutii care au fost redistribuite către alte localităţi din judeţul Vâlcea. În total au ajuns la Curtea de Argeş 5.446 de cutii cu alimente, dintre care 1.817 pentru cei aflaţi pe listele cu cupoane, 54 pe listele permanente şi 409 pentru listele suplimentare. În total, 2.280 de persoane au ridicat 4.560 de cutii.

Anul acesta, aproximativ 2700 de locuitori ai Curţii de Argeş primesc alimente comunitare, ele urmând să fie distribuite, atunci când vor veni, de la magazinul aflat la intrarea fabricii Confarg. Deocamdată nu se ştie când vor veni, dar se ştie sigur de unde vor pleca spre cetăţeni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email