Alianța USR Plus Curtea de Argeș nu susține majorarea taxelor și impozitelor pentru anul 2021

usr plus curtea de argesMâine are loc dezbaterea publică pentru Impozitele si taxele locale ce se vor aplica în anul 2021. Nou intrați în Consilul Local tinerii consilieri ai Alianței au deja o poziție serioasă în antiteză cu proiectul privind taxele si impozitele elaborate de Primărie.

‘’Nu susținem sub nicio formă majorarea taxelor și impozitelor locale pentru că este o strategie greșită mai ales în perioadă de criză. Vorbim de o criză al cărei final încă nu-l întrevedem și din punct de vedere economic niciodată o redresare nu se face prin creștere de taxe’’ a declarant Bogdan Marina președintele USR Curtea de Argeș.

‘’E absurd să închizi piețele din cauza pandemiei și să mai și mărești taxele celor care sunt afectați în mod direct de aceste măsuri’’ a mai spus președintele USR, formațiune politică aflată pentru prima oară în Consiliul Local.

Proiectul privind Taxele şi impozitele locale se află în Dezbatere publica și va fi discutat mâine  10 noiembrie 2020 la ora 10 în Sala Mare a Primăriei.

Propunerea poate fi consultată în întregime aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email