Alianța USR PLUS are cel mai tânăr candidat la primarie și cea mai tânără echipă pentru Consiliu Local

„Din punctul meu de vedere nu poți să vorbești despre viitor sau schimbarea clasei politice dacă vii cu candidați care au fost consilieri locali 20 de ani, s-au perindat pe la nu știu câte partide și nu au reușit să facă nimic notabil pentru oraș”, a declarat Marina Ionuţ Bogdănel, candidatul Alianței USR PLUS.

Topul Vârstei candidaților la Primărie este următorul:

USR PLUS – 39 ani          ProRomania – 47 ani             PMP – 52 ani         PNRo – 53 ani

PNL – 53 ani               PSD – 62 ani              PER – 69 ani                 ALDE – 69 ani

usr plus curtea de arges

„Noi stăm de vorbă zilnic cu foarte mulți cetățeni și cei mai mulți își doresc o schimbare, dar au fost înșelați de atâtea ori încât și-au pierdut în foarte mare măsură încrederea în clasa politică. Asta ne afectează și pe noi, chiar dacă suntem debutanți în politică și niciodată, până acum, nu am înșelat așteptările cetățenilor. Ne bazăm pe discernământul oamenilor pentru că altfel intrăm într-o abordare care nu poate aduce nimic bun pentru oameni ci tot pentru actuala clasă politică.

În echipa noastră sunt doar oameni noi care nu au mai facut niciodata politică, tineri care s-au realizat profesional în mediul privat fără ajutor politic și funcții de la stat. Pe 27 septembrie stă în puterea alegătorilor să-și decidă viitorul și pentru noi nu este o tragedie, așa cum este la PNL sau PSD, pentru că noi ne întoarcem la meseriile noastre, personal nu depindem de aceste funcții publice, dar cred că orașul nu-și permite să mai piardă încă 4 ani. E simplu, faci aceleași alegeri, ai același rezultat”, a mai spus Marina Ionuţ Bogdănel, candidatul USR PLUS pentru funcția de Primar al municipiului Curtea de Argeș.

 

One thought on “Alianța USR PLUS are cel mai tânăr candidat la primarie și cea mai tânără echipă pentru Consiliu Local

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email