Alianţa USR PLUS a stabilit candidatul pentru Primărie

Bogdan Marina, preşedintele USR Curtea de Argeş, este candidatul Alianţei USR PLUS pentru Primăria municipiului. Deşi pe facebook a circulat un sondaj prin care argeşenii erau invitaţi să spună dacă USR ar trebui să susţină candidatul PNL pentru Primărie, iar mai mult de jumătate dintre cei care au răspuns au spus da, USR a decis să meargă totuşi cu propriul candidat.

„Sondajul a fost viciat, PNL şi PSD şi-au pus oamenii să răspundă, nu a fost un rezultat adevărat”, spune Bogdan Marina. Decizia de a nu face alianţă cu liberalii a fost luată la nivel naţional, iar pe plan local a fost respectată. „Pe lista pentru Consiliul Local sunt oameni tineri,  care nu au mai făcut politică, IT-işti, antreprenori, oameni cu funcţii de răspundere care au o imagine bună acolo unde lucrează”, a mai spus preşedintele USR Curtea de Argeş. Prezent la emisiunea „Discuţia săptămânii” la INTERESdeArgeş.ro, el a declarat că unul dintre principalele proiecte pe care le are este transformarea municipiului Curtea de Argeş într-unul cu adevărat turistic prin reabilitarea şi promovarea monumentelor istorice dar şi prin crearea de obiective noi.

Bogdan Marina are 39 de ani, e căsătorit, are o fetiţă, şi este antreprenor.

One thought on “Alianţa USR PLUS a stabilit candidatul pentru Primărie

  1. Sanse mult prea reduse; administratia publica se învata in timp. Ar trebui înainte sa ai un mandat de viceprimar sau unul, doua de consilier local si apoi sa pretinzi postul numarul unu din primarie. Personal aveam oarecare incredere asupra maturizarii lor politice, dar dezamagitoare tendinta lor de a arde etapele în evolutie. Se pare ca entuziasmul tineresc primeaza in fata calculului temeinic privind relatia cu electoratul. Or ei pretind ca cei ce voteaza sa se dea pe mana unor „cruzi” în ale administratiei publice. Sincer : nu este cazul !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email