Alexandru Mercan a trecut prin faţa magazinului la o oră după ce a bătut-o crunt pe vânzătoare

Tribunalul Argeş a respins, joi, ca nefondată, contestaţia formulată de Alexandru Mercan împotriva arestării preventive.

Va reamintim că pe 5 martie, în jurul orei 6, Alexandru Mercan a intrat în magazinul non stop de pe strada 1 Decembrie şi a cerut un pachet de ţigări. A pretextat că a lăsat banii în maşină, a ieşit din magazin, iar după ce a intrat din nou s-a repezit la vânzătoare. I-a tras un pumn, iar femeia s-a prăbuşit la pământ. Bărbatul, cu o cruzime ieşită din comun, a călcat-o efectiv cu picioarele pe cap şi pe corp, după care a luat toţi banii pe care i-a găsit în casă, şi a fugit. Judecătorii i-au dat mandat de arestare pentru 30 de zile, el a contestat măsura, dar Tribunalul Argeş a decis să o menţină.

 

Povestea tâlhăriei este extrem de interesantă. Mercan a pândit din faţa magazinului până când vânzătoarea a rămas singură. Cu puţine minute îniante ca el să intre, un poliţist şi-a cumpărat o cafea şi un alt individ, tot cu gluga trasă pe faţă, a intrat tot pentru cumpărături. Mercan se plimba prin faţa magazinului şi fuma. Când a văzut că nu mai e nimeni a intrat, a atacat-o pe vânzătoare şi a luat banii din casa de marcat. Apoi s-a dus acasă, a stat câteva zeci de minute şi a plecat cu un taxi până la Corbeni. În drum spre Corbeni a trecut prin faţa magazinului pe care tocmai îl tâlhărise, iar acolo erau deja poliţiştii. Nu a avut nicio tresărire. A fost prins seara, în trafic, după ce îşi petrecuse ziua în diverse locuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email