Aleşii locali au urlat unul la altul ca la uşa cortului – Un consilier către altul: „Nesimţit, prost, tâmpit, idiot”

Pe principiul că nu este şedinţă de Consiliu Local fără scandal, nici întâlnirea de ieri a legislativului municipal n-a făcut excepţie. Consilierii locali s-au bălăcărit mai ceva ca la uşa cortului, iar urletele şi ţipetele au condimentat şedinţa. Nesimţit, prost, tâmpit, idiot, cuvinte care de obicei se aud pe maidan, au răsunat ieri şi la şedinţa de consiliu. Totul a pornit de la faptul că Ion Şerban i-a cerut primarului să trimită o echipă de experţi la Grădiniţa nr. 4 şi la Şcoala Generală Carol I, pentru că lucrările de renovare făcute aici „sunt de mântuială, iar pereţii au început să se crape”, după cum a spus Şerban. Pentru că Ştefan Dumitrache i-a explicat lui Şerban că nu poate fi vorba de pereţi crăpaţi ci doar de tencuială croită, cei doi liderii ai PRM-ului au luat foc. „Te dai expertu’ lu peşte când de fapt tu n-ai habar de nimic. Nu eşti tu primar! Să te duci să lucrezi la canal dacă tot te pricepi”, a fost replica venită din partea celor de la PRM. Constantin Panţurescu a încercat să le explice peremiştilor că ar fi mai bine să se potolească însă de aici şi până la urlete şi înjurături n-a fost decât un pas, iar circul a continuat inclusiv pe scările din Primărie.

Cine strigă cel mai tare

Ca de obicei la şedinţele de Consiliu Local, cel mai tare strigă reprezentanţii PRM, Ion Şerban şi Gheorghe Bugeac. Ori au impresia că ceilalţi membri ai Consiliului nu aud bine, ori cred că dacă urlă, ceilalţi îi înţeleg, cert  este că de fiecare dată după şedinţe participanţii au nevoie de un timp în care să se refacă din punct de vedere auditiv. Ieri, circul a fost maxim. „Nesimţit, prost, tâmpit, idiot” sunt numai câteva din cuvintele duioase pe care şi le-au adresat onor aleşii locali, mai ales cei doi de la PRM celor doi de la PSD, Constantin Panţurescu şi Ştefan Dumitrache. La un moment dat, când Panţurescu s-a ridicat de la masă, cei din sala de şedinţe au fost siguri că urmează o bătaie adevărată, şi impresia lăsată a fost că din foarte puţin consilierii nu au sărit la luptă.
Din păcate, suntem obişnuiţi cu scandalurile de la şedinţele de Consiliu Local. Ceea ce s-a întâmplat ieri, însă, întrece orice închipuire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email