Alegeri la PDL – Vasile Sabie, candidatul la preşedinţie cu cele mai mari şanse

Joi, pe 5 septembrie, are loc Conferinţa municipală de alegeri la PDL Curtea de Argeş. Candidatul cu cele mai mari şanse pentru conducerea organizaţiei este actualul preşedinte, consilierul local Vasile Sabie. Acesta a preluat conducerea partidului în urmă cu un an. „A fost un an greu în care am traversat două confruntări electorale, referendumul şi alegerile parlamentare”, afirmă Vasile Sabie.
Din ianuarie, anul acesta, preşedintele Sabie s-a ocupat de reconstrucţia şi consolidarea organizaţiei, achitarea la zi a cheltuielilor de funcţionare, inclusiv amenajarea noului sediu; promovarea unor iniţiative administrativ-gospodăreşti, alături de ceilalţi trei colegi pedelişti în cadrul Consiliului Local şi constituirea PDL ca „principala forţă de opoziţie la neregulile din Primărie sau la cheltuirea aberantă a unor sume importante din bugetul local”, potrivit preşedintelui Sabie.
Obiectivul principal – câştigarea alegerilor de către PDL
Obiectivele sale pentru perioada următoare sunt câştigarea alegerilor în Curtea de Argeş de către PDL (câştigarea funcţiei de primar al municipiului, preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş şi al Regiunii, creşterea numărului de consilieri locali, judeţeni şi regionali), şi asta „pentru că niciodată PDL Curtea de Argeş nu a avut posibilitatea şi oportunitatea de a asigura o guvernare locală, cu profesioniştii echipei sale, care pot să arate diferenţa între ce se realizează de către actuala echipă ce conduce Primăria şi între ce îşi doreşte cu adevarat comunitatea ţinând cont de potenţialul oraşului”, potrivit şefului PDL Curtea de Argeş.  De asemenea, Sabie îşi propune  „implicarea în proiecte serioase pentru oraş şi zonă, cu o viziune nouă asupra a ceea ce va avea să se întâmple în folosul cetăţenilor, abordarea în politica şi administraţia locală a unei noi atitudini şi a unei transparenţe decizionale şi de consultare a cetăţenilor, modernizarea urbanistică în strânsă legătură cu potenţialul turistic şi istoric al oraşului şi nu manelizarea urbanistică ce demască anumite interese personale din sfera puterii”. Vasile Sabie îşi doreşte „constituirea unei echipe, a unei familii, în care atmosfera dominantă să fie de înţelegere şi încredere, echipă care să fie alternativa profesionistă şi tehnocrată agreată de electorat la viitoarele alegeri şi nu numai”. Preşedintele organizaţiei municipale a PDL speră şi îşi doreşte un viitor mai bun. „Vreau să dăm împreună startul pentru un viitor mai bun pentru toţi, un viitor mai bun pentru Curtea de Argeş. Ştiu ce trebuie să fac şi pot să fac ce trebuie”, declară Vasile Sabie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email