Alegeri la organizaţiile de tineret ale PNL Sâmbătă, 2 martie, a avut loc la Voina Delegaţia Teritorială a TNL Argeş la care au participat reprezentanţi ai tuturor structurilor de tineret din judeţ, se arată într-un comunicat remis redacţiei din partea De

Sâmbătă, 2 martie, a avut loc la Voina Delegaţia Teritorială a TNL Argeş la care au participat reprezentanţi ai tuturor structurilor de tineret din judeţ, se arată într-un comunicat remis redacţiei din partea Departamentul de comunicare al TNL Argeș.        
Din partea conducerii centrale au participat Alin-Bogdan Dragulin – vicepreşedinte TNL România, preşedinte TNL Călăraşi – şi Liliana Prodan – reprezentantul secretariatului general al TNL România.
Pe ordinea de zi a delegaţiei s-au aflat, pe lângă probleme organizatorice, proiectul naţional Echipa lui Crin 2014, proiect care va demara în cursul lunii martie și care va fi principalul proiect de precampanie al PNL-ului cât și desemnarea candidatului susținut de filiala Argeș pentru alegerile TNL România care se vor desfășura pe 18 mai la București.  S-a votat în unanimitate susţinerea preşedintelui TNL Argeş Lucian Ionescu la alegerile pentru forul de conducere naţional.
Din punct de vedere organizatoric, s-a stabilit ca între 15 aprilie și 15 mai să se desfășoare alegeri în toate organizațiile locale din județ, președinții venind cu propuneri pentru data alegerilor în organizațiile pe care le conduc.
Momentul special al delegaţiei a constat în acordarea premiului câştigat de Argeș la Gala Premiilor TNL care a avut loc luna trecută, organizației comunale Rucăr, premiu înmânat de Lucian Ionescu președintelui organizației, Filip Mândroc.
Delegaţia Teritorială Argeş este formată din membrii Biroului Permanent Teritorial, preşedinţii organizaţiilor locale, primari, consilieri judeţeni, consilieri locali de municipii din partea TNL şi este cea mai importantă structură de conducere a tineretului argeşean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email