Albumele de familie, experiențe fotografice tot mai dorite

Fotografia de nuntă își făcea loc timid, dar sigur, în rândul celor care urmau să se căsătorească și de dragul noului îmbrățișau concepte moderne. La începuturile acestea fotograful de nuntă era o prezență la eveniment pe care toată lumea o remarca; se organizau în grupuri pentru că toți invitații să aibă o amintire cu mirii. În timp însă, altele au devenit tendințele, printre care dorința ca fotograful să fie o prezență discretă, ce imortalizează momente, surprinde naturalețea reacțiilor și trăirile participanților.

Valoarea și importanţa fotografiilor la evenimente speciale precum nunțile și nu numai sunt tot mai bine definite. Tot mai mulți își doresc fotografii profi, emoționante, albume de fotografii cu tematici speciale, la fel ca și momentul din viața lor. Așa au apărut variate tipuri de servicii, ședințe foto de maternitate, after wedding, save the date, love the dress și multe altele.

Emoția din spatele acestor ședințe foto

Ceea ce viitorii miri sau părinți caută este unfotograf de familie Jadorisspre exemplu care să le ofere inspirație și cadrul necesar, să dispună de servicii complete. Dacă a existat o colaborare anterioară, cu atât mai bine.  

Jadoris s-a făcut remarcat drept echipă de fotografi pentru nuntă, cu un portofoliu de servicii ce s-a tot extins de-a lungul timpului.  Parte din munca lor originală este și ceea ce ține de fotografie pentru nou născut, pentru perioada maternității, pentru crearea de albume de familie. Acoperă așadar tot ce ține de amintirile unui cuplu, din stadiul de îndrăgostiți, logodiți, căsătoriți și părinți.

Tipurile de ședințe sunt total diferite unele de altele. Ține de fiecare cuplu în parte, de faptul că fiecare etapă a vieții este specială în felul său, dar și de modul în care se desfășoară ședința foto sau emoțiile de care sunt încărcate sufletele celor care fac parte din această poveste.

Planificare și costuri

Ședințele foto pentru familie încep mai întâi de toate cu etapa maternității. De regulă, recomandarea fotografilor este de a organiza ședința foto cu puțin timp înainte de finalitatea acestei perioade și de venirea pe lume a bebelușului. Asta pentru că merită ca burtica de gravidă să se observe foarte bine, permițând ipostaze interesante.

După venirea pe lume a celui mic există din nou un moment oportun de a imortaliza câteva cadre. Albumul de familie acum va fi despre părinți și copil, cel mic fiind în centrul atenției. Ședințele sunt programate în termen de maximum 2 săptămâni de la naștere, pentru că farmecul acestor fotografii se referă la delicateţea nou născutului și la trăsăturile sale ce rapid se schimbă ulterior, pe măsură ce crește. Urmează botezul și mai tarziu după un an ședința foto ce marchează și prima aniversare din viața celui mic.

Cu astfel de oferte, fotografii profesioniști precum echipa Jadoris își întâmpină clienții. Prețurile variază pentru că părinții pot contribui cu sugestii, idei de tematici, se pot implica, pot cere anumite stiluri de fotografie. Depinde de asemenea de locație sau de cât astâmpăr are un bebeluș pentru ca ședința foto să se desfășoare cursiv în timp util. Nu în cele din urmă depinde și de creativitatea pusă în scenă de fotograf pentru ca bebelușul și părinții săi să aibă parte de o ședință foto inedită.

Pentru cei care doresc să își asigure șansele că un fotograf dorit va fi negreșit prezent la evenimentul lor programările curg cu mult timp înainte. Cei de la Jadoris spre exemplu își desfășoară activitatea în Sibiu, dar sunt dispuși să facă deplasări oriunde, atât timp cât agenda le permite.

Prețurile diferă și în funcție de experiența fotografului. Cert este că acele câteva sute de euro își merită banii. Pot fi cumulate și alte servicii de asemenea. Dar nepreţuitul mod în care astfel de albume foto rămân amintiri ale unor momente de fericire pură este răsplată de a fi ales servicii în vogă.

Un punct de plecare poate fi și munca deja prestată, astfel încât înainte de a decide asupra ședințelor de acest gen ar fi bine să vizionați albume create de fotograful dorit. În cadrul paginii Jadoris.com se vor găsi astfel de albume, cu detalii despre contact și tipurile de servicii. Nu este de omis un astfel de pas, ce reprezintă de fapt o carte de vizită pentru un fotograf. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email