Al doilea meci în Austria pentru echipa lui Ionuţ Badea

Al doilea meci jucat de F.C. Internaţional Curtea de Argeş în cantonamentul din staţiunea austriacă Tarnsweg a fost împotriva echipei Videoton din prima Ligă maghiară, şi s-a terminat la egalitate, 3 – 3, după ce în minutul 60, echipa lui Ionuţ Badea conducea cu 3 – 0. Pentru argeşeni au marcat Antohi (43 din penalty), Ciucur (55) şi Daniel Stan (60). Partida s-a jucat de la ora 19.00, ora României, 18.00 în Austria. În prima repriză Interul a jucat în formula: M. Popa – G. Matei, Pintili, Chiricheş, Frăsineanu – Băcilă, Filip, Voiculeţ, R. Dobre – Antohi – Apostu. În repriza a doua au mai jucat: Zimermman, G. Neagu, Fl. Popa, Ciucur, Nistor, Al. Vlad, Brata, D. Stan, Adi Iordache, Vukadinovici.

Nasser Menassel are o uşoară entorsă

Singurul jucător din lotul Interului care nu a evoluat în meciul cu ungurii de la Videoton a fost francezul Nasser Menassel. „Nasser a suferit la antrenamentul de dimineaţă o uşoară entorsă la glezna dreaptă, motiv pentru care am preferat să-l menajăm la acest meci. Doctorul a spus că accidentarea nu-i gravă, astfel că Nasser se va putea pregăti în continuare în mod normal”, a spus tehnicianul Interului, Ionuţ Badea.

Încă două noutăţi: sârbul Vukadinovici şi atacantul Adi Iordache

Jucătorii despre care antrenorul Ionuţ Badea spunea că vor veni direct în cantonamentul din Austria au ajuns şi s-au alăturat lotului aflat în pregătiri în staţiunea Tarnsweg, aflată la 123 km. de Salzburg. Astfel, atacanţii Daniel Stan şi Adi Iordache (F.C. Argeş), precum şi fundaşul central Dejan Vukadinovici au intrat de luni dimineaţă în programul de pregătire. „Dacă Daniel Stan a semnat deja contractul cu F.C. Internaţional, iar pe Adi Iordache îl cunosc bine de la F.C. Argeş, pe jucătorul sârb Dejan Vukadinovici trebuie să-l testăm, şi să-l vedem la jocuri”, spunea Ionuţ Badea.

Viera aşteaptă viza

Fundaşul ivorian Ousmane Viera a semnat un contract pe trei ani cu gruparea patronată de Benone Lazăr şi într-o zi, maxim două, va pleca în Austria. „Îl aşteptăm şi pe Viera să ajungă în cantonament. Astăzi sau mâine va primi viza pentru Austria şi se va alătura lotului în pregătiri”, mai spunea antrenorul Interului, Ionuţ Badea. 

Următorul meci cu Saturn Moscova

După ce a învins în primul meci de pregătire pe F.C. Gambswirth (liga a II-a austriacă), şi a remizat în cel de-al doilea cu ungurii de la Videoton (liga I), F.C. Internaţional Curtea de Argeş va susţine al treilea meci de verificare cu un adversar bine cotat şi foarte cunoscut: Saturn Moscova, locul 8 în ultimul campionat din Rusia. Partida se va juca vineri, 2 iulie de la ora 17.00, ora Austriei, 18.00 în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email