Ajutoarele lui Moş Crăciun de la „Vlaicu Vodă” au ajuns şi anul acesta la cei în suferinţă

“Sharing is caring” este un slogan după care cu toții ar trebui să ne ghidăm în această perioadă a sărbătorilor. Elevii Colegiului Național “Vlaicu Vodă” s-au conformat acestui motto pe tot parcursul săptămânii trecute.

Astfel, începând cu ziua de luni, 14 decembrie, “ajutoarele lui Moș Crăciun” din CNVV s-au prezentat pe rând la liceu, respectând desigur restricțiile impuse de pandemie, cu un singur scop în minte: acela de a face o faptă bună pentru cei ale căror sărbători sunt umbrite de condițiile sociale dificile în care se află.

Fiecare clasă și-a numit 3-4 reprezentanți care să se prezinte la liceu cu cadourile oferite printr-un gest călduros de colectivul clasei, aceștia urmând să fie primiți de către membrii din Biroul Executiv al CȘE în zilele de luni și marți.

De la jucării, la rechizite, la articole de îmbrăcăminte sau chiar până la cărți destinate copiilor, elevii liceului “Vlaicu Vodă” s-au gândit la fiecare nevoie a celor ce aveau să primească aceste daruri. Și dascălii au fost cot la cot cu elevii în această activitate de caritate și au participat la rândul lor cu o donație pentru familiile nevoiașe, fixând astfel un model etic pentru elevii pe care îi pregătesc pentru viitor.

După ce toate darurile au fost adunate în sala de festivități a liceului, miercuri, Consiliul Școlar al Elevilor CNVV s-a întrunit pentru a participa la sortarea cadourilor. Camera a fost umplută în scurt timp de voie bună, haz și momente de care ne vom aminti cu drag când ne vom uita în urmă peste ani. Atmosfera a fost atât de caldă încât munca de sortare nu a fost resimțită în niciun fel.

Pachetele organizate de membrii Consiliului au fost donate către membrii din Centrul de Zi “Sf. Marina” și din Centrul A.U.D.I, însă nu au fost uitați nici elevii Colegiului ce se află într-o situație nu la fel de fericită.

Pe această cale, Consiliul Școlar al Elevilor CNVV dorește să le mulțumească tuturor celor implicați în actul de caritate. Prin implicarea voastră ați reușit să aduceți o rază de lumină în casele familiilor beneficiare. În final, vă urăm sărbători fericite tuturor și sperăm să aveți parte de un Crăciun cât mai călduros și lipsit de griji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email