Aici scrieţi dumneavoastră! Lidl, în război cu omul de afaceri Cosmin Zarioiu. Noi detalii.

Articolul intitulat Lidl, în război cu omul de afaceri Cosmin Zarioiu”, pe care ziarul nostru l-a publicat de curând, a stârnit un interes maxim în rândul cititorilor. Scriam despre faptul că acea clădire care se construieşte acolo nu respectă întrutotul legea, iar reprezentanţii supermarketului din vecinătate au făcut sesizări la Direcţia Arhitect Şef din Primărie, numai că sesizările făcute şi toate detaliile legate de construcţie sunt, în opinia şefului de la Direcţia Arhitect Şef, confidenţiale.

O mulțime de comentarii au fost postate pe site-ul ziarului, și mai mulți cetățeni au venit la redacție să-și exprime un punct de vedere. Iată câteva dintre cele mai pertinente și interesante comentarii de pe site-ul nostru.

Ionel scrie – „Construcția este făcută la 1 metru de bordura drumului; în spate au ascuns cu pămant MAGISTRALA DE GAZE de la care nu ai voie să construiești pe o DISTANȚĂ MAI MICĂ DE 15 METRI! (în cazul lor, clădirea este la maxim 1 m) ! Nimeni din Primărie nu are viziune. Peste 50 de ani numărul de mașini se va dubla sau tripla. Intersecția este deja una periculoasă pentru cei care ies de la LIDL din pricina slabei vizibilități cauzate de această clădire. În situația dată, rondul de flori din fața acestei clădiri trebuie reamenajat și transformat în GIRATORIU ! De la blocurile ANL până la intrarea spre stadion nu există trotuar (în evul mediu suntem), în fața acestei clădiri este trotuar de 0.5 m (penibil) ! Nici nu îmi pot permite să visez la o pista de biciclete sau la un umil trotuar decent.

Un alt cititor, care semnează Costy Manivelă, scrie –  Să ne spună cei de la Urbanism, primarul și vicele, că erau consilieri în 2012, în barca primarului, dacă spațiul comercial cu demisol, parter și două etaje pe strada 1 Decembrie cu pricina nu trebuie să aibă și un minim de locuri de parcare, conform legii. De la giratoriul de la Făgăras și până la Peco Lukoil, pe locul fostei căi ferate de pe 1 Decembrie, s-au dat autorizații la fel și fel de construcții și afaceri fără că acestea să aibă și locuri de parcare, ceea ce va conduce la blocaje în trafic. La fel, pe sensul de la giratoriu spre gară. Să se ceară un punct de vedere și poliției și inspecției de stat în construcții. Ce contează că în curând vom face distanța între Făgăraș și Ivancea mai mult blocați în trafic, dar bucuroși că unora le merge bine și în primărie informațiile sunt confidențiale…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email