Aici scrieţi dumneavoastră! A făcut cerere de branşare la gaze de 6 luni şi încă mai aşteaptă contorul

Interes Argeşean a publicat în ultimul număr o amplă anchetă pe tema desfiinţării centrelor de relaţii cu clienţii companiilor de curent şi gaze. Am scris despre faptul că deşi legea este clară şi prevede că operatorii de distribuție au obligația de a organiza centre teritoriale de relații cu utilizatorii la distanţe rezonabile pentru aceștia. Operatorii de distribuție concesionari au obligația de a organiza centre teritoriale de relații cu utilizatorii de regulă în fiecare municipiu situat în zona acoperită de contractul de concesiune, dar astfel încât utilizatorii să nu fie nevoiți să parcurgă o distanță mai mare de 50 km până la un centru teritorial”, nimeni nu ia vreo măsură pentru încălcarea ei. Cele mai apropiate centre de relaţii cu clienţii ale CEZ şi Distrigaz sunt la Piteşti, iar abonaţii din Sălătrucu, Arefu ori Nucşoara fac peste 50 de kilometri ca să ajungă la ele. Ancheta noastră a avut impact maxim, iar cititorii noştri ne-au spus opiniile şi ne-au povestit despre problemele pe care le au cu aceste societăţi pe site-ul nostru, www.interesargesean.ro.

„Problemele cu aceste societăți sunt mult mai multe”

 

Gheorghe Duculescu ne scrie – „Aveți mare dreptate cu desființarea celor două centre. Problemele cu aceste societăți sunt însă mult mai multe. Fiica mea a făcut cerere de branșare la gaze de 6 (șase) luni, a plătit costul cerut de ei în totalitate din luna decembrie 2014 și nu au venit nici până acum să le monteze contorul. Este strigător la cer cu neregulile din ţara asta. 
Mai scrieți câte ceva, dacă se poate, și despre gropile și șanțurile de pe drumurile din municipiu. Exemple – șanțul de pe str. Albești, intersecție cu Valea Danului. Este destul de vechi. A apărut de ceva timp unul la intersecția dintre str. Cuza Vodă cu str. Progresul (cred că acolo s-a racordat cineva la ceva utilități și nu mai interesează pe nimeni). Poate ar trebui ca persoana care se racordează (bănuiesc că are toate aprobările necesare) să răspundă”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email