Aici scrieţi dumneavoastră! Un cititor al INTERESULUI ARGEŞEAN a compus „Imnul protestatarilor”

În fiecare săptămână, în această pagină vă prezentăm cele mai interesante comentarii postate pe site-ul ziarului nostru, www.interesargesean.ro. Sunteţi bineveniţi oricând şi pe site, unde aveţi posibilitatea să vă spuneţi părerile vizavi de articolele publicate şi de declaraţiile citate de noi în materiale. Avem mulţi vizitatori constanţi, şi le mulţumim pentru asta. Se spune că presa este a patra putere în stat. Dacă este aşa, atunci asta vi se datorează dumneavoastră, cititorilor. Împreună putem schimba ceva în oraşul acesta, pe care ni-l dorim mai curat şi mai bine gospodărit. Dacă nu putem schimba, măcar încercăm, sperând că la un moment dat vocile noastre vor fi auzite. Aveţi cuvântul!

„Nepăsarea lasă urme”

Cititorii noştri comentează pe larg pe site-ul www.interesargesean.ro  articolele referitoare la starea, de cele mai multe ori dezastruoasă, a străzilor şi a trotuarelor urbei. Ultimul dintre articole, intitulat „Trotuarele sunt pline de gropi”, este comentat în felul următor de un cititor. „Nepăsarea lasă urme. S-a discutat mult despre afacerea pavelelor puse pe bulevard la vremea respectivă. După multe intervenţii, trotuarele cu pricina au fost aduse la o formă acceptabilă. Atunci lumea era mult mai tolerantă, Nicuţ era primar bun numai pentru că ţipa şi urla la toţi subordonaţii lui, să dea impresia că îi păsă. Faptul că pentru fostul primar oraş însemna decât bulevardul, se poate vedea şi acum. Ieşiţi din zona bulevardului şi veţi putea vedea cu adevărat ce înseamnă ,,municipiul Curtea de Argeş”. Ce poate să facă mai repede actualul primar ca să îndrepte lucrurile? La el s-a terminat răbdarea”.  

Un cititor Poet a postat pe site-ul nostru „Imnul protestatarilor”, că tot s-au anunţat pentru azi proteste la Bucureşti. Imnul este foarte interesant, vă invităm să-l citiţi, poate vreun „Cântăreţ” îi va pune şi muzică.

„Ieşi afară”

Ieşi afară  
Javră ordinară,  
Să ne vezi viaţa  
Cât e de amară.  

Ieşi afară  
Javră ordinară,  
Tu nu vezi   
Ce ai făcut din ţară ?!  

Ieşi afară  
Javră ordinară,  
Te-ai urcat  
Mult prea sus pe scară.  

Ieşi afară  
Javră ordinară,  
Te conducem noi  
Până la gară.  

Ieşi afară  
Javră ordinară ,
Opţiunea noastră  
Este clară !  

Ieşi afară  
Javră ordinară,  
Nu mai vrem  
O conducere chioară!  

„Unii dintre călugări nu sunt călugări, ci cuiere de haine călugăreşti”

Comentarii interesante au postat cititorii noştri şi la materialul  „Călugăr homosexual la mănăstirea Piscul Negru”. Cristi scrie – „Unii dintre călugări nu sunt călugări, ci cuiere de haine călugăreşti, aşa spunea un preot exemplar al Monahismului Românesc. Este foarte adevărat ceea ce se întâmplă la Piscul Negru. Un vechi amic student la teologie a fost în practică acolo şi nu mică i-a fost mirarea când a fost fugărit prin pădure pentru a participa la o mică partidă de amor. Acolo ar trebui să meargă să slujească preoţii divorţaţi, să sperăm că în Arhiepiscopia noastră se vor lua măsuri cu cei divorţaţi (…)”.

Alt cititor, Radu,  este de altă părere. „Nu ştiu cum a fost fugărit acel student prin pădure pentru că şi eu îl cunosc pe stareţul Nicolae de la mănăstirea Piscul Negru, dar nu m-a fugărit pe niciun deal, din contră, a avut un comportament foarte civilizat. Cât despre călugărul Emil, l-am cunoscut mult mai bine. Am fost la Mănăstirea Cozia, unde el s-a ocupat personal de noi cei care am fost acolo. Am fost cazaţi în condiţii foarte bune şi s-a purtat excelent cu noi. Am plecat cu o impresie bună de acolo şi am fost foarte mulţumiţi. Călugărul Emil este un om minunat şi foarte harnic. Vorbesc în cunoştinţă de cauza. Muncea de dimineaţă până seara”. Tot Radu revine şi scrie – „Nu ştiu de unde ştii tu aceste lucruri şi de ce vorbeşti dacă nu ai dovezi. Nu cred nimic din ce spune amicul tău, sau o fi fost invidios că nu l-a fugărit…Şi dacă ai avea o minte atât de isteaţă precum crezi, ai vedea că în România nu asta e problema cea mai mare, nu acesta e păcatul, ci faptul că se moare de foame, faptul că se fură ca în codru în Guvern, faptul că sunt oameni care trăiesc pe întuneric, faptul că nu mai sunt locuri de muncă şi rămân oameni care au copii fără serviciu, pe drumuri, faptul că mergi la un spital şi mori dacă nu ai bani să îţi plăteşti tratamentul”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email