Aici scrieţi dumneavoastră! „Primarul procedează foarte bine că nu ne bagă în seamă?!”

În fiecare săptămână, în această pagină vă prezentăm cele mai interesante comentarii postate pe site-ul ziarului nostru, www.interesargesean.ro. Sunteţi bineveniţi oricând şi pe site, unde aveţi posibilitatea să vă spuneţi părerile vizavi de

articolele publicate şi de declaraţiile citate de noi în materiale. Avem mulţi vizitatori constanţi, şi le mulţumim pentru asta. Se spune că presa este a patra putere în stat. Dacă este aşa, atunci asta vi se datorează dumneavoastră, cititorilor. Împreună putem schimba ceva în oraşul acesta, pe care ni-l dorim mai curat şi mai bine gospodărit. Dacă nu putem schimba, măcar încercăm, sperând că la un moment dat vocile noastre vor fi auzite. Aveţi cuvântul!

 

Monopolul asupra religiei 

Unul dintre cele mai interesante comentarii, semnat Cititor, este postat la editorialul apărut ieri în ziar, editorial intitulat „Două întâmplări ciudate”. Iată ce scrie Cititorul nostru „Monopolul asupra religiei. Nu pot să vă acuz decât de diplomaţie în ceea ce-l priveşte pe IPS Calinic. Ceea ce se întâmplă la comanda şi sub oblăduirea acestuia nu mai reprezintă ceva ce nu poate fi văzut de orice muritor de rând. Faptul că se fac biserici din banul şi cu munca oamenilor simpli nu face decât să-i sporească puterea şi mărirea cea după care tânjeşte aşa de mult. A devenit sclavul dorinţei de putere şi nu al credinţei. Uitaţi-va la evoluţia Episcopiei în ultimii 20 de ani, la ceea ce a făcut pentru omul de rând şi la ce a făcut pentru omul Calinic. « Scopul scuză mijloacele ». Faptele vorbesc”.  Un alt comentariu, oarecum pe aceeaşi, temă este la Bârfa de joi – Ce popă vrea să fie primar. Iola scrie – „Opriţi-l pe Caliopie până nu face din Curtea de Argeş Sodoma şi Gomora… ”
La articolul „Popii vor ca noi să murim de foame!”, Parker comentează – „În ultima perioadă bisericilor li s-au retrocedat păduri, terenuri etc. De ce statul mai contribuie la ridicarea de biserici, la renovarea acestora? Toţi cetăţenii acestei ţări plătesc taxe pentru cununie, înmormântare, botez şi alte evenimente. Şi totuşi, mai ales în comune, preoţii vin la porţile oamenilor să adune bani pentru fel de fel de lucrări. Trebuie să spunem stop acestei neruşinări fără teama că „ne bate D-zeu” căci ei nu au teamă atunci când construiesc hoteluri lângă mânăstiri, circulă în maşini de lux şi intră în afaceri de parcă ar muri de foame”.

„Prea lacomi după averi…”

M.M. scrie pe acelaşi subiect – „La cât s-au ajuns popii ăştia, nu cred că mai bagă pe cineva în seamă, nu ştiu, dar ar trebui făcut ceva, sunt prea lacomi de averi şi au uitat de credinţă… „
Editorialul intitulat „De ce nu are comisarul şef Puicănescu trecere la Primărie” are două comentarii interesante. Vladmilos scrie – „Sunt curios de ce domnul Puicanescu, atât de dornic de colaborare cu Primăria şi Consiliul Local, a refuzat cu încăpăţânare şi aş spune chiar mai mult, să vină la şedinţele de Consiliu Local unde a fost invitat. Nu înţeleg de ce publicaţi spusele acestui domn, când chiar dvs. aţi scris în ziar de nenumăratele invitaţii de a se prezenţa în Consiliu Local”. Marios este mai tranşant. „Vă întrebaţi degeaba? Haosul care este prezent în ţară, este bine merci prezent şi în această comună de apariţii! 
Nu-i bai! Primarul procedează foarte bine că nu ne bagă în seamă! Aşa ne trebuie. Ce mai trebuie făcut ? Să-l votăm şi pentru al doilea mandat! Atunci va face ceva sigur, va râde în mustaţă cu mai mult foc şi dor! Uraaaaaaaa!” 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email