Aici scrieţi dumneavoastră! „O să ajungem oraşul gunoaielor…”

În fiecare săptămână, în această pagină vă prezentăm cele mai interesante comentarii postate pe site-ul ziarului nostru, www.interesargesean.ro. Sunteţi bineveniţi oricând şi pe site, unde aveţi posibilitatea să vă spuneţi părerile vizavi de

articolele publicate şi de declaraţiile citate de noi în materiale. Avem mulţi vizitatori constanţi, şi le mulţumim pentru asta. Se spune că presa este a patra putere în stat. Dacă este aşa, atunci asta vi se datorează dumneavoastră, cititorilor. Împreună putem schimba ceva în oraşul acesta, pe care ni-l dorim mai curat şi mai bine gospodărit. Dacă nu putem schimba, măcar încercăm, sperând că la un moment dat vocile noastre vor fi auzite. Aveţi cuvântul!

 

 Săptămâna aceasta şi cea trecută, materialele despre banii care au venit la Curtea de Argeş pentru diverse proiecte menite să ne facă viaţa mai uşoară şi oraşul mai frumos au suscitat multe şi interesante comentarii pe site-ul ziarului nostru. Un cititor care semnează Fionica comentează articolul intitulat „Un million de euro pentru Curtea de Argeş” în felul următor – „Bani aruncaţi… părerea mea este să-i daţi Arhiepiscopiei… poate aranjează puţin Biserică Domnească şi Sân Nicoara.. Banii dânşilor s-au terminat pe parcarea de la Mănăstire… Cred şi sunt sigur că nu se va realiză nimic aşa după cum decurg lucrurile… Un mare FÂSSSSSSSSSSSSSS !”.

În legătură cu cele 15 milioane de euro care vor fi folosite pentru modernizarea urbei, un alt cititor scrie – „Bani degeaba. Am văzut şi eu ce străzi se vor asfalta. Bănuiesc că pe acolo au consilierii case, nu? Noapteş!!! Păi şi străzile din centru??? Îmi imaginez că vor fi şi mulţi turişti în Noapteş…”.

„Mi-am rupt maşina pe strada Ştefan cel Mare!”

Cititorii noştri au început o polemică pe site vis-a-vis de străzile din municipiu. Vladmilos scrie – „(…)Dacă sunt acum unele probleme cu iluminatul public, sunt curios ce o să spună când, ca urmare a OUG63 (a minunatului guvern Băsescu-Boc), consumul de energie electrică va fi redus cu cel puţin 25%. Cât despre cel cu asfaltatul, să-i explice şi lui cineva că drumurile din afară oraşului aparţin de Ministerul Transporturilor, condus de portocaliul Radu Berceanu”.

Un Cetăţean comentează condiţiile de pe strada Ştefan cel Mare. „Nu locuiesc acolo, dar am trecut noaptea şi e prăpăd, că să nu mai zic de asfalt, mi-am rupt maşina! e praf oraşul acesta, cu ăia 1 milion de euro nu o să se facă nimic, peste 1 an o să se constate că au dispărut. Ar trebui asfaltat tot oraşul, nu doar porţiuni, ar trebui asfaltat tot drumul, măcar până la Cetate, nu până la Barajul Vidraru,dar nu o să avem niciodată aşa ceva! e prea frumoasă zona că să fie folosită la maximum”.  
„Trăieşti în Comună???”, îl  întreabă un cititor pe cel de dinainte, şi răspunde tot el. „Se pare că Vladmilos trăieşte undeva în afară oraşului şi face parte din staff-ul de lingăi al primarului. Strada Ştefan cel Mare este situată în municipiul Curtea de Argeş. Referitor la iluminat tu ai fi de acord să îţi laşi maşină în beznă având în vedere că există iluminat, dar el nu funcţionează?? Te invit pe Stradă Ştefan cel Mare, şi, de ce nu, la toate locurile amenajate pentru depozitarea gunoiului şi vei vedea câtă nedreptate există în acest oraş. Ruşine, domnule primar”.  

Pe aceeaşi temă, alt cititor crede că –  „O să ajungem oraşul gunoaielor…. Te rog interesează-te unde este strada Ştefan cel Mare şi nu îl mai ţine în braţe pe primar, că oricum e om de afaceri “Hai să dăm mână cu mână să împărţim tot ce se adună”..deviza primarului”, mai spune cititorul nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email