Aici scrieţi dumneavoastră! Nu Diaconu a câştigat alegerile, ci Nicuţ le-a pierdut!

În fiecare săptămână, în această pagină vă prezentăm cele mai interesante comentarii postate pe site-ul ziarului nostru, www.interesargesean.ro. Sunteţi bineveniţi oricând şi pe site, unde aveţi posibilitatea să vă spuneţi părerile vizavi de articolele publicate şi de declaraţiile citate de noi în materiale. Avem mulţi vizitatori constanţi, şi le mulţumim pentru asta. Se spune că presa este a patra putere în stat. Dacă este aşa, atunci asta vi se datorează dumneavoastră, cititorilor. Împreună putem schimba ceva în oraşul acesta, pe care ni-l dorim mai curat şi mai bine gospodărit. Dacă nu putem schimba, măcar încercăm, sperând că la un moment dat vocile noastre vor fi auzite. Aveţi cuvântul!

Un cititor scrie, vizavi de interviul cu primarul Nicolae Diaconu, că „un primar mai slab şi neinteresat de acest oraş nu am avut şi să sperăm că nu o să mai avem”. Marios comentează pe acelaşi subiect. „Paralelism. Acest domn care se vrea primar de comună are impresia că oraşul este curat bine merci! Bravo! Oare câte plimbări a făcut domnia sa să vadă cât de curat este această amărâtă de comună? Niciuna, pentru că nu are timp! Dar nu e nimic. Comuna arată excelent, este romantică şi lipsită de viitor. Votaţi primar pe Diaconu, le va rezolva el pe toate”, scrie cititorul nostru. Un altul îi răspunde astfel – „În mare parte ai dreptate, oraşul nu arată deloc bine. Mai ales dincolo de „marele” pod al oraşului, adică spre ieşirea către Tigveni. Dar un singur om nu prea are ce face în ţara asta, chiar dacă e primar, doar trăim în România. Nu cred că este corect că toată vină să cadă pe primar. Şi încă un lucru care trebuie evidenţiat: Diaconu nu a câştigat alegerile că e el cine ştie ce primar, ci pentru că lumea a votat contra lui Nicut”.

Lăzăroiu contra Drăghici?!

 Un alt argeşean comentează articolul „Zâmbesc pesediştii, dar nu e zâmbetul lor”. „Eu cred că e adevărat cu Drăghici, că-şi negocia trecerea la PDL anul trecut, spun şi eu ca un simplu om, această domnişoară/doamnă a fost în mijlocul lor şi ştie multe, nu cred că ar fi vorbit fără acoperire. Oare ce-o fi zis Nicolescu(Naşul lui Drăghici la una dintre fetiţe) când o fi auzit ce făcea finuţul Draghci…Şi am observat ceva, ea a plecat din PSD(motivele ei), a mulţumit partidului, în schimb, a primit de la foştii colegii numai atacuri, foarte bine că-i atacă şi ea, că nu sunt îngeri cei din PSD… ”. Acelaşi articol are încă un comentariu interesant. „Politică mioritică. Dacă bietul român de rând, cel care se duce docil la vot din patru în patru ani, ar şti câte dedesubturi au mişcările acestea de persoane, mai mult sau mai puţin cunoscute, din sferă politicului, poate că s-ar trezi din veşnica-i adormire şi nu pot să-mi închipui de ce ar fi în stare. Dar el doarme, poate somnul cel de veci, nu ştie încotro ne îndreptăm şi parcă nici nu-i păsa. Cât despre semnatară scrisorii, o altă creatură a politicii mioritice care umblă după ciolan. Să dezertezi dintr-o gaşcă şi să te aştepte un birou nou creat pentru ţine în altă, nu-i de colea. Poate are ce da la schimb”. 
Nou intratul în politică, Ştefan Lăzăroiu, are deja fani. Iată ce scrie unul dintre ei pe site-ul ziarului nostru. „Lazaroiu contra Drăghici. Felicitări Ştefan Lazaroiu!Poate înţelege şi tovarăşul Drăghici ceva din evenimentul sponsorizat de Lazaroiu. Că a cam trecut timpul când atenţia alegătorilor se capta cu promisiuni, câteva caiete date pe la un început de an şcolar şi de tristă amintire, ideea de a legă teii de pe bulevard cu lanţuri pentru a arbora propriul portret. Oamenii vor şi fapte bune. Sperăm că Lazaroiu nu se va opri aici. Felicitări şi viceprimarului şi directorului de la Valea Danului pentru idee şi organizare. Domnul Drăghici aşteptăm cu interes argeşean replică în fapte a domniei voastre. Ridicaţi mănuşa, va rugăm!Oare?” 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email