Aici scrieţi dumneavoastră! „Noi, oamenii de rând, trebuie să luăm atitudine!”

Acest colţ de pagină vă este dedicat dumneavoastră, cititorilor noştri. Pe site-ul nostru, www.interesargesean.ro, sunt foarte multe comentarii interesante, drept pentru care vă mulţumim. Mulţumim chiar şi celor care ne înjură, pentru că asta înseamnă că ne citesc, şi acesta este scopul nostru, informaţia pe care noi o transmitem să ajungă la cât mai mulţi argeşeni. Rândurile de mai jos sunt cele mai interesante comentarii postate de dumneavoastră pe www.interesargesean.ro. Aveţi cuvântul !
O cititoare care semnează Ella a postat două comentarii foarte interesante la editorialul intitulat „Despre moralitate şi alte lucruri”. Iacă ce scrie pe site-ul nostru Ella. „Acum câteva zile, am fost să iau în vizită la noi o rudă din alt oraş. Persoana nu mai fusese de mult prin Curtea de Argeş, cam de vreo 35 de ani, şi pe tot drumul s-a tot uitat în stânga şi-n dreapta să vadă ce mult s-au schimbat toate. S-a minunat de noua generaţie care munceşte în străinătate şi cu toţii îşi construiesc acasă vile somptuoase cu foarte multe camere şi etaje deşi nu au nevoie de atâta spaţiu. Aproape de intrarea în oraş, în schimb, vede o casă foarte frumoasă, chiar cea mai somptuoasă din câte văzuse şi cu trei maşini în faţă curţii, toate de ultima generaţie. Mirat, m-a întrebat a cui este casa aceea frumoasă chiar de la intrarea în oraş.  I-am răspuns sec “…a domnului primar!”  
Chiar, de ce li se permite unora să aibă funcţii publice şi să mai aibă şi afaceri pe deasupra ? De ce pe ei nu-i întreabă Fiscul cum şi-au agonisit averea ? Vina ne aparţine tot nouă, oamenilor de rând, care ne complacem în situaţia în care suntem şi nu luăm atitudine. Nu luăm atitudine nici măcar în ceea ce priveşte câinii vagabonzi care au devenit o problemă foarte gravă în unele cartiere. Nu numai că răspândesc boli grave şi microbi dar sunt şi agresivi”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email