Aici scrieţi dumneavoastră! „Ne-am ars cu actualii inşi care conduc primăria, nu trebuie să ne mai ardem o dată!”

Acest colţ de pagină vă este dedicat în fiecare zi. Datorită faptului că pe site-ul nostru, www.interesargesean.ro, sunt foarte multe comentarii interesante, iar o pagină de ziar pe săptămână nu le poate cuprinde, am decis ca în fiecare zi Interes Argeşean să cuprindă rubrica cititorului. Aici citiţi cele mai interesante comentarii postate pe www.interesargesean.ro. Aveţi cuvântul!
Argeşenii par preocupaţi de politică, o dovadă fiind şi numărul mare de comentarii postate pe site-ul ziarului nostru la editoriale şi la ştirile legate de ceea ce se întâmplă prin politica locală. Unele dintre comentarii, de-a dreptul injurioase, nu pot fi publicate, chiar dacă ele exprimă exact starea de spirit a multor locuitori ai urbei. Editorialul de ieri, intitulat „Campania electorală la Curtea de Argeş a debutat în forţă”, are trei comentarii pertinente. Primul, semnat de un Cetăţean, este următorul – „Nu e bine. Nu e deloc bine ce se întâmplă. Ăştia care ne conduc au fost mereu în campanie electorală. Nu trebuie să ne lăsăm păcăliţi! Ne-am ars cu actualii inşi care conduc primăria, nu trebuie să ne mai ardem o dată. Ajunge! Campanie electorală înseamnă că ne pupă pe obraz chiar dacă le e scârbă, numai ca să ajungă acolo unde vor ei! La caşcaval!”. Alt cetăţean, care semnează chiar aşa, Alt Cetăţean, e de altă părere – „Trebuie să ştim ce vor să facă cu noi şi cu oraşul, de aia e campania electorală. Unii sunt mai conştienţi că aşa trebuie, ca PDL, pe alţii îi doare în cot”.
Un cititor, care semnează Turist Trist, comentează acelaşi editorial astfel – „Groapa de gunoi. De ce nu fac ei o adunare la mizeria de groapă de gunoi dinspre Vâlcea? Cum se poate să avem aşa ceva de o asemenea mizerie şi nimeni să nu ia atitudine? Stimată redacţie, nu vă pasă de cum arată acest jeg de oraş încă de la intrare? Am să am grijă să transmit prin orice mijloc în toată lumea jegul în care vă scăldaţi!Vă voi trimite zeci de linkuri cu imagini din mizerabilul vostru oraş! Asta va fi o campanie foarte frumoasă, vă asigur!”
Turistul Trist trebuie să ştie că ziarul nostru a scris în repetate rânduri despre asta, chiar azi în paginile Interesului Argeşean regăsindu-se un amplu material pe această temă.
Poezie dedicată
profesorului Adrian Gobej
Articolul intitulat „Candidatul PDL la Primărie se alege dintre Suhan, Metehoiu, Stan şi Gobej” a fost citit de multe sute de ori şi are şi multe comentarii. Iată două dintre ele. Primul este semnat Eddie Murphy şi este intitulat Nutty Professor II – The Klumps. „Ca cetăţean din zona pieţei Posada a lui Boncea, sunt nemulţumit de primar şi vreau o schimbare. Dintre cei de la PDL mai bun e profesorul Gobej. Dar are o problemă. Eu am dat copiii la Şcoala 6 în ciclul primar. Aproape de casă, învăţătoare bune. Dar la ciclul gimnazial e jale. Ultima şcoală din oraş. Pe cel mare l-am dus la Şcoala 4, că cineva mi-a spus că vine acest Gobej. A stat un an şi a plecat director la Vlaicu. Pe cel mic o vecină care predă la Vlaicu mi-a zis să-l duc la ei, că fac clasa a V-a cu Gobej. Cu Gobej care pleacă primar. Mai bine la Şcoala 4 că are rezultate şi profesori buni”.
Un cititor, care semnează Nimeni, a postat pe site o poezie.  
„Gobej – bej
hai Gobej, Gobej  
să schimbi   
portocaliul în bej  

hai Gobej, Gobej  
la liceu sunt numai treji.

Hai Gobej, Gobej!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email