Aici scrieţi dumneavoastră! „Modernizarea Primăriei a fost o greșeală !”

Acest colţ de pagină vă este dedicat dumneavoastră, cititorilor noştri. Pe site-ul nostru, www.interesargesean.ro, sunt foarte multe comentarii interesante, drept pentru care vă mulţumim. Mulţumim chiar şi celor care ne înjură, pentru că asta înseamnă că ne citesc, şi acesta este scopul nostru, informaţia pe care noi o transmitem să ajungă la cât mai mulţi argeşeni. Rândurile de mai jos sunt cele mai interesante comentarii postate de dumneavoastră pe www.interesargesean.ro. Aveţi cuvântul !
Articolul intitulat „8 milioane costă un scaun din sala mare a Primăriei” este comentat de Cristian Marin astfel  – „Păcat că încă sunt oameni care acceptă așa ceva. Modernizarea Primăriei a fost o greșeală. Cu acei bani se putea construi sau cumpăra un imobil decent. Mobilierul se putea achiziționa din Germania la un preț modic. Noua mașină SKODA SUPERB putea fi înlocuită cu succes de un autoturism multifunctional. Un scaun care se folosește patru ore pe lună nu-și dovedește utilitatea, iar prețul este imens. Din păcate noi plătim aceste abuzuri. Până când??? Rușine acelora care le-au cumpărat și le folosesc pe banii noștri”.
„Cu 370.000 euro se poate dota întreg spitalul cu pături, lenjerie, mobilier, alimente etc.”
Acelaşi cititor comentează şi articolul „Aparatură nouă în valoare de 1,6 miliarde la spital”. Iată ce scrie dl. Cristian Marin – „Cred că se pot face mai multe cu acești bani. Cu 370.000 euro se poate dota întreg spitalul cu pături, lenjerie, mobilier, alimente etc. Un pat de recoltare sânge și aparatură specifică puțeau fi obținute și din Germania, de la spitale dezafectate. Știu că trusa de laparoscopie zace de ani buni nefolosită. Echipamentele moderne sunt foarte pretențioase și necesită întreținere specială, materiale specifice foarte scumpe și personal calificat. Ca și cum ai da unui tractorist de 50 de ani un modern utilaj agricol de 150.000 euro, 48 t, complet computerizat, ca să are 1 hectar de teren. Inutil”.  
O doamnă din Belgia, care semnează Elena, comentează „Povestea unei tinere care a ales Porto în loc de Curtea de Argeş”. „Mă bucur pentru Andreea că a reușit să obțină bursa aceea de studii pentru a pleca din România. Dar, cum spunea și ea, salariul minim în țările din estul Europei este de peste 500 de euro pe lună, motiv pentru care toți ținerii din generația noastră preferă să părăsească țara, să își lase în urmă familia și prietenii și să își construiască un alt drum în viață. Baftă în continuare”, scrie cititoarea noastră.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email