Aici scrieţi dumneavoastră! „Laptele care se dă în şcoli elevilor nu este proaspăt şi bun de băut!”

În fiecare săptămână, în această pagină vă prezentăm cele mai interesante comentarii postate pe site-ul ziarului nostru, www.interesargesean.ro. Sunteţi bineveniţi oricând şi pe site, unde aveţi posibilitatea să vă spuneţi părerile vizavi de articolele publicate şi de declaraţiile citate de noi în materiale. Avem mulţi vizitatori constanţi, şi le mulţumim pentru asta. Se spune că presa este a patra putere în stat. Dacă este aşa, atunci asta vi se datorează dumneavoastră, cititorilor. Împreună putem schimba ceva în oraşul acesta, pe care ni-l dorim mai curat şi mai bine gospodărit. Dacă nu putem schimba, măcar încercăm, sperând că la un moment dat vocile noastre vor fi auzite. Aveţi cuvântul!

Şi în această săptămână cititorii site-ului nostru au făcut comentarii interesante materialelor publicate. Spre exemplu, articolul intitulat „Pacientul nu este proprietatea medicului, ci medicul este angajatul pacientului”, este comentat de Alice în felul următor. „Nu se putea rezuma mai bine de atât! Asta este adevărul şi această este ideea pe care orice asigurat trebuie să o priceapă, “medicul este angajatul pacientului”, drept pentru care asiguratul trebuie să fie conştient că poate pretinde tratamentul de cea mai înaltă calitate, iar în momentul în care nu este satisfăcut are toată libertatea de a-l primi de la un alt medic care să-i devină “angajat””.
„Lege incompletă”
Legea Educaţiei, despre ale cărei modificări aţi citit în ziarul nostru, a fost doscutată şi pe www.interesargesean.ro. „Nu sunt de acord cu testare naţională la sfârşitul clasei a IV a. Adică vor fi subiecte unice naţionale? N-ar fi normal, deoarece manualele nu sunt unice la nivel naţional, deoarece nu se mai face şcoală cum trebuie. La clasele III şi IV au băgat 5 ore zilnic că să obosească copiii, a 5-a oră fiind opţionale, adică tot matematică şi română und,e li se dă activitate independentă, adică învăţătoarea vinde AVON şi vorbeşte la telefon, iar copiii se fac că rezolvă probleme. Matematica aproape că este inexistentă, copiii nu ştiu să rezolve probleme simple din cauza dezinteresului învăţătorului”, scrie Ella.
„De ce nu sunt puncte de colectare a gunoiului pe Transfăgărăşan?!”
Un alt cititor ne spune cî şi-ar dori ca lucrurile să meargă mai bine ân ţara asta şi în oraşul acesta fie şi numai pe partea de protecţie a mediului. „Mi-aş dori. Mi-aş dori sincer ca toată lumea să aibă recipiente pentru gunoi selectiv. Este atât de uşor să arunci gunoiul fiecare la locul lui. Este atât de uşor să reciclezi.  Şi încă o remarcă; mă nemulţumeşte faptul că pe tot Transfăgărăşanul lipsesc punctele de colectare ale gunoiului, nu sunt nici măcar nişte amărâte de coşuri de gunoi. Ne facem de râs”.  

Şi elevii de la Curtea de Argeş primesc, de acum, mere la şcoală, pe lângă lapte şi corn. O cititoare ne semnalează, însă, un fapt grav care se petrece la una dintre cele mai bune şcoli din oraş. „Este foarte bine că se dau elevilor mere în şcoli, sper să fie şi bune nu să-şi oprească anumite persoane merele care arată bine şi să dea la elevi resturile. Trebuie să adaug ceva care mă deranjează. La clasele I-IV se dă şi câte un pahar cu lapte care NU ESTE PROASPĂT ŞI BUN DE BĂUT. Paharele sunt date cu o zi înainte de expirare, nu sunt depozitate corespunzător şi copiii le primesc cu capacele deja umflate, gata să explodeze, laptele este acru în cele mai multe din cazuri. Exemplu, Şcoala nr.4 unde de când a început anul şcolar fetiţa mea a primit numai lapte acru şi cu o zi înainte de a expira”, scrie cititoarea noastră. (I.I.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email