Aici scrieţi dumneavoastră! „La zece maşini, patru au numere bulgăreşti!”

Acest colţ de pagină vă este dedicat în fiecare zi. Datorită faptului că pe site-ul nostru, www.interesargesean.ro, sunt foarte multe comentarii interesante, iar o pagină de ziar pe săptămână nu le poate cuprinde, am decis ca în fiecare zi Interes Argeşean să cuprindă rubrica cititorului. Aici citiţi cele mai interesante comentarii postate pe www.interesargesean.ro. Aveţi cuvântul!

Cititorii noştri urmăresc cu atenţie ce apare în ediţia de print a ziarului nostru, iar comentariile pe care le fac pe site sunt extrem de interesante şi diverse. Rubrica de faţă are corespondenţii ei, din ce în ce mai numeroşi, şi care abordează subiecte din ce în ce mai diverse. Iată ce scrie un cititor care semnează Bulgaroctonul –  „Oare unde ne aflăm noi? În Românica noastră mizeră sau în Bulgaria cu cefe groase?! La zece maşini cred că sunt patru cu numere bulgăreşti, dar „ne râdem” de ei tot timpul. Dar avem o mare plăcere să ne dăm bulgari! Cu maşini de mâna a zecea! Dar cine e ca noi?! Minunat şi instructiv. Vă dau un sfat – când îi vedeţi pe stradă feriţi-vă de ei, că dacă vă lovesc trebuie să vizitaţi ţara vecină pentru vreo asigurare! Oare nu avem ac de cojocul lor? Îi lăsăm aşa să circule ca nesimţiţii? Apropos! Întrebaţi-l pe Puicănescu el ce părere are de cefele astea!”.

Un admirator al lui Alex Găvan, cel despre care ziarul nostru a scris că a ajuns la Kangchenjunga Base Camp în drumul său spre „acoperişul lumii”, scrie pe site – „Oare pe cine credeţi că mai interesează în acest cătun ce face acest argeşean extraordinar?(…) I-aţi auzit vreodată pe portocalii să spună vreo vorbă de acest unic român care ne duce pe cele mai înalte vârfuri steagul murdărit de preacurvie împotriva poporului român? Felicitări încă odată acestui mare român!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email