Aici scrieţi dumneavoastră! „La noi în oraş nimic nu este ce pare a fi şi nimic nu este cum trebuie să fie”

Acest colţ de pagină vă este dedicat în fiecare zi. Datorită faptului că pe site-ul nostru, www.interesargesean.ro, sunt foarte multe comentarii interesante, iar o pagină de ziar pe săptămână nu le poate cuprinde, am decis ca în fiecare zi Interes Argeşean să cuprindă rubrica cititorului. Aici citiţi cele mai interesante comentarii postate pe www.interesargesean.ro. Aveţi cuvântul!
Adevărate polemici s-au iscat pe site-ului ziarului nostru în ultimele zile, cititorii noştri comentând pe larg materialele publicate. Unul dintre comentariile interesante, făcut la articolul „Consiliul Local a concesionat o suprafaţă de păşune care nu există”, este următorul – „Simplu – comoditate + dezinteres. Aceşti funcţionari, gen Negrilescu, au ajuns să creadă că sunt de neînlocuit. Cu toate că lucrează cu parcele de pământ care ar fi fost normal să fie limitate de vecinătăţi bine stabilite şi delimitate, dau acte pe vorbe şi fără a verifica situaţia din teren, ajungându-se la situaţii de tot felul, la acţiuni în justiţie, oameni puşi pe drumuri, bani cheltuiţi. Dezordinea şi proasta organizare a primăriei din punct de vedere al ţinerii sub control a situaţiei terenurilor de orice fel din municipiu, precum şi proasta activitate legată de urbanism se vede la tot pasul şi o simţim zi de zi”, scrie un Argeşean.
Articolul apărut în ziarul nostru de ieri, intitulat „Primăria s-a făcut de râs la târgul de turism”, material documentat la faţa locului, la Târgul Internaţional de turism de la Romexpo, are, de asemenea, comentarii interesante. Iată unul dintre ele, comentariu semnat Cititor. „Cum să vină turişti aici dacă ne promovăm în halul asta? La noi în oraş nimic nu este ce pare a fi şi nimic nu este cum trebuie să fie. Lucrurile merg prost, străzile sunt aşa cum le vedem cu toţii, apa e scumpă, gunoiul la fel. Vrem turişti, dar ce le oferim? De fapt, nici nu vrem turişti dacă ne prezentam în halul asta la un asemenea târg”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email