Aici scrieţi dumneavoastră! „Justiţie la comandă”

Acest colţ de pagină vă este dedicat în fiecare zi. Datorită faptului că pe site-ul nostru, www.interesargesean.ro, sunt foarte multe comentarii interesante, iar o pagină de ziar pe săptămână nu le poate cuprinde, am decis ca în fiecare zi Interes Argeşean să cuprindă rubrica cititorului. Aici citiţi cele mai interesante comentarii postate pe www.interesargesean.ro. Aveţi cuvântul!
Scriam în numerele anterioare ale ziarului nostru despre primarii argeşeni chemaţi la DNA în cazul preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu. Cititorii noştri au dezbătut pe site problema şi şi-au exprimat păreri de tot felul. Iată un comentariu care sintetizează opinia multora despre acest subiect. Comentariul este postat la articolul „30 de primari, inculpaţi în dosarul Nicolescu”, şi este intitulat „Justiţie la comandă”. Iată ce scrie cititorul nostru. „Se pare că după ce au început ce au început, cei de la DNA şi-au dat seamă că nu au dovezi şi s-au apucat de răscolit judeţul în lung şi-n lat, doar, doar, vor găsi ceva. Când cineva face o faptă condamnabilă vii cu dovezile şi-l pedepseşti. Acum, întâi s-a început denigrarea lui Nicolescu iar acum se caută eventuale verigi slabe care, sub presiune, să cedeze şi să dea aşa zisei justiţii o speranţa de reuşită. Suntem oameni simpli, dar asemenea lucruri se văd fără prea mult efort. S-a început de la fonduri europene şi s-a ajuns la firme de consultanţă şi cine ştie ce alte găinării de doi bani”.
„Ce fac ăştia cu miliardul Primăriei ? Primăria !”
Despre miliardul pe care Primăria l-a încasat într-o singură zi de la populaţie, ştire pe care am publicat-o în Interes Argeşean, un cetăţean comentează. „Miliardul Primăriei. Şi ce fac ăştia cu banii? Păi în primul rând primăria! Apoi mai fac ceva …..păi Primăria!O renovează. Dar aveţi răbdare că urmează o mare investiţie în oraşul – neoraşul Se face o fântână arteziană în faţa…..Primăriei!  De ce dracu nu spuneţi că toţi proştii acestui oraş vă dau vouă bani ca să va faceţi voi faţadă de mizerie! Şi nici măcar nu daţi ceva bani pentru steagul ăla amărât ce atârnă pe un băţ pe acoperişul Primăriei. Şi va mai şi lăudaţi mă, puturoşilor!  Oare nu va e ruşine să fiţi în fruntea unui oraş aşa de împuţit!? Şi mai vreţi şi turism!”  
„Se întâmplă multe lucruri!”
Articolul intitulat „Fetiţă de 3 ani, alungată din casă de mama beată”, apărut ieri în ziarul nostru, are, de asemenea, comentarii interesante. Cititorii noştri sunt de părere că se petrec astfel de lucruri, din păcate, şi că mulţi copii sunt abuzaţi. „Se întâmplă des lucruri de genul acesta. Lumea în care trăim nu le dă celor slabi şanse prea multe. Femeia aia, mama copilului, a băut şi a dat-o afară din casă, înţeleg. La anii pe care îi are, să bea şi să-şi bată copilul nu e normal. Cred că se întâmplă aşa peste tot, dar nu ştim noi, nu se află”, scrie un Cititor. (I.I.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email