Aici scrieţi dumneavoastră! „Hai să fim serioşi ! Patinoar la Curtea de Argeş ?!”

În fiecare săptămână, în această pagină vă prezentăm cele mai interesante comentarii postate pe site-ul ziarului nostru, www.interesargesean.ro. Sunteţi bineveniţi oricând şi pe site, unde aveţi posibilitatea să vă spuneţi părerile vizavi de articolele publicate şi de declaraţiile citate de noi în materiale. Avem mulţi vizitatori constanţi, şi le mulţumim pentru asta. Se spune că presa este a patra putere în stat. Dacă este aşa, atunci asta vi se datorează dumneavoastră, cititorilor. Împreună putem schimba ceva în oraşul acesta, pe care ni-l dorim mai curat şi mai bine gospodărit. Dacă nu putem schimba, măcar încercăm, sperând că la un moment dat vocile noastre vor fi auzite. Aveţi cuvântul!

Şi în zilele care au trecut cititorii noştri de pe site au comentat pe larg materialele publicate. Articolul referitor la vânzarea covrigilor în pieţe are câteva comentarii interesante. Iată unul dintre ele – „Nu sunt de acord cu felul ăsta de comercializare a covrigilor, în primul rând este total infect, neigienic. Până să ajungă în mâna cumpărătorului sunt foarte multe persoane care manipulează şirurile de covrigi şi toţi cu mâinile murdare şi plini de microbi, negi sau chiar boli de piele. Şi noi să-i dăm copiilor să-i mănânce ?????”
„La noi la sindicat nu se da nimic”
Ştirea despre tichetele cadou oferite de Sindicatul Învăţământului Preuniversitar din zona Curtea de Argeş membrilor săi a fost primită diferit de cititori. Unul dintre ei, care nu lucrează în învăţământ, ne scrie – „La noi la sindicat nu se da nimic. Am vrea şi noi ca la învăţământ câte un milion tichete cadou. Acolo cum se poate. Acolo nu e criză. Doamna asta lider cum a putut. Am înţeles că este cea mai tare din judeţ că a dat cel mai mult din toate sindicatele de învăţământ. Cinste ei, nu ca liderul nostru care este numai pentru el”.

Ieri a avut loc şedinţa de Consiliu Local în care s-a discutat despre acordarea titlului decetăţean de onoare lui Walter Stegner. O cititoare ne spune – „Sincer mă bucur că dl. Walter Stegner va fi numit cetăţean de onoare al oraşului, este o distincţie pe care o merită datorită actelor de caritate făcute”.

Articolul intitulat „Pârtie improvizată în centrul municipiului” este comentat de cititorii site-ului ziarului nostru în felul următor – „Hai să fim serioşi ! Patinoar la Curtea de Argeş ? Păi primarul acestui oraş nu este în stare să aducă nici cea mai mică investiţie în oraşul asta ! Ce pretenţie aveţi ? Oraşul asta în curând va fi complet mort din cauză că nimeni nu vine să investească aici. Mă refer la faptul că primarul nu-şi dă interesul să aducă investitori care să deschidă fabrici în acest oraş, să creeze locuri de muncă pentru locuitorii de aici, ca să poată la rândul lor să-şi permită să cumpere din magazine, să-şi ducă copiii la un 3D sau la patinoar, cum ziceţi”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email