Aici scrieţi dumneavoastră! „Finu’ cu Naşu’ ne golesc buzunăraşu’ !”

Acest colţ de pagină vă este dedicat în fiecare zi. Datorită faptului că pe site-ul nostru, www.interesargesean.ro, sunt foarte multe comentarii interesante, iar o pagină de ziar pe săptămână nu le poate cuprinde, am decis ca în fiecare zi Interes Argeşean să cuprindă rubrica cititorului. Aici citiţi cele mai interesante comentarii postate pe www.interesargesean.ro. Aveţi cuvântul!

Articolul intitulat „Locul de parcare din faţa blocului costă 60 de lei pe an”, are câteva comentarii interesante pe site-ul ziarului nostru. Iată unul dintre ele, semnat Cetăţeanul Turmentat. „La aşa capete, aşa idei. Domn Ninel, domn Costinel, dar pentru aerul din faţa blocului pe care îl împărţim cu câinii maidanezi cât v-aţi gândit să coste? Scump domnilor, scump. Dincolo era mai ieftin. Dincolo la vechiul Zenit unde aţi luat terenul ăla de 10.000 mp moca. Teren care costă la orice oră cel puţin o jumătate de miliard de euro. Asta că vreţi bani la buget. Cu care să luaţi aparatură de tocat frunză la câini”.  

Editorialul cu titlul „La Curtea de Argeş problemele majorităţii au fost rezolvate. A venit vremea romilor” are un comentariu semnat de un Cititor Avizat – „Curat, murdar. La primăria şi consiliul local Curtea de Argeş spiritul lui nenea Iancu Caragiale este la loc de cinste şi virtute, să avem ce bea şi ce… mânca, coane Fanica, dacă lucrurile stau aşa cum sunt descrise în articol”.  
„Capitalism de cumetrie” îşi intitulează Nea Nelu comentariul la articolul „Proiectul amenajării curţii Primăriei a fost făcut de finul primarului”.Cititorul nostru scrie – „Oare cum definea capitalismul românesc, domnul Ion Iliescu, preşedintele onorific al PSD-ului primarului Nineluş-Învârtecuş? Finu’ cu Naşu’ ne golesc buzunăraşu’!”.
„Adevărat inconfundabil”
Versurile scrise de corespondenta noastră, Lilian Rada, dedicate Zilei Femeii, sunt comentate foarte frumos de cititorii şi de cititoarele noastre. Iată ce ne scrie profesoara Alina Sima – „Chiar inconfundabil. Foarte frumos. La mulţi ani pentru această doamnă care scrie atât de mişcător!  Stau pe scaun dar rândurile de mai sus m-au făcut să ameţesc la propriu. Felicitări din suflet. Vedem viaţa, parcă, cu alţi ochi când citim nişte gânduri aşa de calde  Mulţumesc în numele tuturor femeilor din oraş care sigur vă apreciază că şi mine”.   

Simona, o altă cititoare, comentează versurile în felul următor – „Extraordinar. Iubeşte, uimeşte, dezmiardă, luaţi exemplu domnilor ce oferă o femeie şi oferiţi şi voi la rândul vostru. Puteţi?  Sunt de acord cu Alină Sima şi în primul rând cu doamna Rada, a scris extraordinar.  Ne-aţi făcut un cadou minunat, şi eu vă mulţumesc şi LA MULŢI ANI”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email